Naslovna VESTI PSI ŠOKANTNI SNIMCI! Izbacio sedam zapuštenih pasa iz kombija i pobegao

ŠOKANTNI SNIMCI! Izbacio sedam zapuštenih pasa iz kombija i pobegao

0
Izbacio sedam pasa iz kombija

Ovako šokantan i srceparajuć snimak odavno nismo videli. Nastao je u Koventriju, a objavio ga je lokalni ogranak organizacije RSPCA pošto je pokrenuta istraga. Istraga treba da utvrdi identitet osobe koja je iz kombija izbacila 7 pasa i napustio ih iako su oni beznadežno jurili za njim.

Izbacio sedam pasa iz kombija

Kada su dobili obaveštenje o ovom događaju pripadnici RSPCA su izašli na lice mesta i uspeli da uhvate svih sedam pasa. Šokirali su kada su videli u kakvom su stanju bili psi. Iako se radilo o rasnim psima, svi su bili krajnje zapušteni, smrdeli su na fekalije i urin, odreda su bili veoma prljavi.

Pročitajte i ovo: ČUDESNO ŠTENE preživelo bacanje iz kamioneta pri brzini od 100 km/čas

Izbacio sedam pasa iz kombija

Kada su pregledali snimak sa jedne nadzorne kamere uverili su se u zlonamernost čoveka i očaj pasa. Pošto je otvorio zadnja vrata kombija i pustio pse koji su se razjurili po ulici. Očigledno dugo nisu bili na slobodi. Međutim, u trenutku kada se čovek ponovo vratio u kombi i krenuo da odlazi, svi psi su pojurili za njim u nadi da će stati i ponovo ih uzeti. Naravno, to se nije dogodilo.

Pročitajte i ovo: SKANDALOZNA ODLUKA POLICIJE: U PENZIJU pa u AZIL! Da li su to zaslužili?

Izbacio sedam pasa iz kombija

Inspektorka RSPCA, Viki Tejlor je uputila poziv svima koji imaju neke informacije o kombiju, vozaču ili odbačenim psima da se jave i pomognu u otkrivanju vinovnika ovakvog zločina. Ona smatra da su napušteni psi korišćeni u nekoj nelegalnoj odgajivačnici za priplod, a kada ih je previse zapostavio, jednostavno ih je odbacio.

Izbacio sedam pasa iz kombija

Berta, Neli, Tili, Doti, Moli, Bob i Ginger sada se nalaze u prihvatilištima RSPCA i oporavljaju pod pažnjom veterinara jer gotovo svi imaju ozbiljne problem sa kožom.

Izvor:  mirror.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČUDESNO ŠTENE preživelo bacanje iz kamioneta pri brzini od 100 km/čas
Sledeći tekstHRABRI VATERPOLISTA skočio u ledenu Tisu i spasao malenog Snupija! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime