Naslovna VESTI PSI NEVEROVATAN PAS: Upoznajte Šoneta – jazavičara koji udomljava mačiće sa ulice!

NEVEROVATAN PAS: Upoznajte Šoneta – jazavičara koji udomljava mačiće sa ulice!

2
Šone petface

Šone: Do sada smo nekoliko puta imali prilike da pišemo o psima koji usvajaju mačiće. Ipak nijedna nas nije toliko raznežila kao priča koju nam je poslala Anđela Vujčić, a koja se odnosi na njene ljubimce.

Pročitajte još: PRESLATKO: Udomljeno mače misli da je ovaj pas njegov tata!

Šone petfaceAnđela obožava životinje, a kolika je njena ljubav svedoči podatak da ona u svom domu živi sa čak 5 ljubimaca. Ne samo da je ljubav ove devojke prema njenim četvoronožnim članovima porodice beskrajna, već je neizmerna i ljubav među ovim krznenim mališanima.

Ova mlada devojka nam je svoje voljene ljubimce predstavila sledećim rečima:

Ovo su Šone i Džoni, samo dvoje od petoro četvoronožnih, dlakavih članova naše porodice. Šone je još prošle godine usvojio Mašu, mače koje smo našli bačeno pored puta. Kada smo je doneli u naš dom, svi smo se trudili da je održimo u životu, ali najviše Šone.

Pročitajte još: GORNJI MILANOVAC: Cezar je pas koji je i mama i tata petomesečnom mačetu! (VIDEO)

Šone petfaceSvi napori koje je porodica Vujčić uložila zajedno sa jazavičarom Šonetom da se Maša održi u životu urodili su plodom. Ova krznena lepotica nedavno je proslavila svoj prvi rođendan:

– Maša je pre mesec dana napunila godinu dana, a samo 3 dana pre nego što smo proslavili njen prvi rođendan, Šone je ponovo usvojio 3 mačeta koji su sledili Mašinu sudbinu. Naime, nakon što su ih loši ljudi bacili, dobar pas ih je našao i pobrinuo se za njih.

Život sa ovakvom krznenom ekipm za Anđelu je istovremeno i blagoslov i uživanje:

Od troje mačića koje je Šone usvojio, dvoje je ostalo kod nas. Svaki dan uživamo u ludorijama naših četvoronožnih članova porodice – Milunke, Mase, Tonija, Džonija i naravno glavnog Šoneta.

Pročitajte još: DIVNO: Pas je donirao krv kako bi jedno mače preživelo!

Šone petfaceŠone izgleda ne zna za tradicionalno neprijateljski odnos koji je svojstven svim psima i mačkama ovog sveta. On spašava mace sa ulice i odgaja ih kao svoju decu. Zahvaljujući njegovoj beskrajnoj ljubavi i pažnji, ovi mališani odrastaju u zdrave i prave mačke.

Jazavičar Šone je zaista inspiracija, a zbog njegovog velikog srca zaslužio je da ova priča dođe do što većeg broja ljudi.

Njegove avanture možete pratiti i na njegovom Facebook profilu ——–>>>> Jazavičar Šone! 

Uživajte u galeriji:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

2 KOMENTARA

  1. Bravo, Anđela!!! Ja imam 6 mačora i psa u stanu, i svi žive kao veliki čopor…Životinje su fenomenalna bića!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.