Naslovna VESTI PSI Kraljevo: Pokušaj trovanja pasa i mačaka SONOM KISELINOM!

Kraljevo: Pokušaj trovanja pasa i mačaka SONOM KISELINOM!

0
sonom-kiselinom

U Kraljevu je tokom prošle nedelje, nepoznata osoba (najverovatnije stanar zgrade) pokušala da povredi i otruje mačke i pse sonom kiselinom. Nepoznato lice je prijavljivalo nekoliko puta komunalnoj policiji životinje koje spavaju i borave ispred zgrade, a ponekad, zbog hladnoće i uđu u ulaz.

Portal vaseljenska.com je objavio pismo Nikole Marića koji je želeo da skrene pažnju na to da se ovakve stvari ne smeju dešavati.

Pročitajte još: I KRALJEVO SE PRIKLJUČUJE: Pustili pse sa ulice da se zagreju u kafiću!

„Nepoznata osoba je pokušala da ih fizički likvidira ili povredi prosuvši sonu kiselinu po ulazu – na prag privatnih stanova u prizemlju na kojima se obično jedan pas, a nekad i dva sklupčaju i spavaju preko noći. Takođe, prosuta je sona kiselina i po kućici za životinje ispred zgrade u kojoj skrovište od mraza nalaze mačke i mačići“, navedeno je u pismu.

sonom-kiselinomOvaj nehumani čin je prijavljen policiji. Nikola Marić, pri tom, tvrdi da životinje koje tu borave nisu nimalo agresivne i vrlo su omiljene među stanarima.

Pročitajte još: KRALJEVO: „Danas je MOJ GRAD izglasao da se PSI u Prihvatilištima ubijaju“!

„Apelujem na ljude da pokušaju da se kultivišu i urazume, te da shvate da ne živimo u kamenom dobu, niti u državi gde možemo trovati naokolo po svom nahođenju koga poželimo. Molim vas, poštujte red i imajte malo osećaja i samilosti prema nejakima i ugroženima. Surovost, narcisizam i sebičnost nisu ništa drugo do slabost. Ukoliko vam treba stručan savet ili razgovor, tu sam, pa mi se i lično obratite, da kao psiholog budem od pomoći“, naveo je Marić.

Izvor, foto: vaseljenska.com

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekst240 km OD BEOGRADA: U ovom gradu SVE JE PODREĐENO PSIMA!
Sledeći tekstJazavičar, kog su gurali u cev pred našim predsednikom, UDOMLJEN!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime