Naslovna VESTI SPAS OD SIGURNE SMRTI: Ribari pronašli dva mladunčeta medveda kako se bore...

SPAS OD SIGURNE SMRTI: Ribari pronašli dva mladunčeta medveda kako se bore da se održe iznad vode! (VIDEO)

0
spas od sigurne smrti petface

Dvojica pecaroša iz Rusije vratila su se na obalu sa “ulovom” za koji nisu ni sanjali da može da završi u njegovoj mreži, tačnije, na čamcu, prenosi Blic.

Tokom odlaska na pecanje na jedno od jezera na severu Rusije, dvojica pecaroša vratila su se na obalu obližnjeg ostrva sa nečuvenim ulovom – dva mladunca medveda koja su spas od sigurne smrti pronašla u vidu čamca na kojem su se nalazili ribolovci.

Kako se navodi, medvedi su najverovatnije plivali i lovili ribu zajedno sa majkom, ali su se izgleda poprilično odaljili od nje, pa su zapali u nezavidnu situaciju.

PROČITAJTE I: 

VANREDNO STANJE u delovima Rusije zbog neobične invazije! (VIDEO)

Na njihovu sreću, naišao je brod sa ribarima, koji su prvo primetili jednog, a zatim i drugog medvedića. Pecaroši se nijednog trenutka nisu dvumili šta da urade, pa su tako iskoristili meredove da održe divlje životinje iznad površine vode dok su ih prebacivali nazad do ostrva gde se nalazila i njihova majka.

Na snimku se jasno vidi kako se jedan od medvedića bori da se popne na brod i da održi glavu iznad vode. Sve dok mu u pomoć nije stigao ribar sa mrežom da mu pomogne kako bi se lakše održao. Drugog medu, malo većeg i crnijeg takođe su prihvatili svojim mrežama i tako ga održavali na površini vode.

Uostalom, da ne bismo dužili priču pogledajmo snimak kako je to izgledalo:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHOROR NA SEVERU HRVATSKE: Otkrivena jeziva samica u kojoj su psići proveli TRI GODINE!
Sledeći tekstOSVANUO SNIMAK: Ilegalna borba pasa na Pešteru! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime