Naslovna VESTI PSI SPAS U POSLEDNJI ČAS – Žena sprečena da baci štene u reku!

SPAS U POSLEDNJI ČAS – Žena sprečena da baci štene u reku!

0
spas u poslednji čas

Tokom pokušaja da baci šestomesečno štene u reku okruga Mekomb u saveznoj državi Mičigen policija koja se sasvim slučajno nalazila u blizini je uhvatila ženu čiji identitet za sada nije objavljen.

Nesrećno štene je oduzeto od nasilnice i prebačeno sklonište u Detroitu. Odmah se videlo da je štene po imenu Luks zlostavljano tokom svog kratkog života. Služba za spasavanje je objavila fotografije i izveštaje veterinara iz kojih se vidi da je maleni Luks imao dve polomljene noge i frakturu lobanje. Zlostavljačica je očigledno bila veoma surova prilikom mučenja malog nesrećnika.

spas u poslednji čas

Detaljniji pregledi su potvrdili sumnje da je pas već duđe vreme mučen i zlostavljan jer su se videli tragovi i ranijih povreda od kojih nisu sve dobro srasle. Jedan od starijih preloma prednje desne noge nikada nije dobo zarastao.

ZVAĆU GA ČOKO – Priča žene velikog srca koja je spasla povređenog psa ostavljenog kraj puta

Iako je sada na sigurnom, Lukova priča i sudbina je još neizvesna pa čak se i pogoršava. Prema izveštajima službe koja trenuttno brine o njemu stanje jedne noge se ne popravlja i preti opasnost da će morati da bude amputirana. Veterinari se veoma trude da izbegnu ovakav ishod.

BOŽIĆNA TRAGEDIJA – Sreća se pretvorila u ogromnu tugu

Luks se sada nalazi u jednom hraniteljskom domu i pod stalnim je nadzorom veterinara. Za to vreme tužilaštvo okruga Makomb je potvrdilo da je osumnjičena žena ali za sada se ne izjašnjavaju o optužbama. Istraga je još uvek u toku.

Spasilački tim se nada da će se Luks oporaviti i naći dom kakav zaslužuje. Nekoga ko će ga voleti i brinuti o njemu i tako pokušati za izbriše ružna sećanja na strahovita mučenja.

Izvor:  tag24.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZVAĆU GA ČOKO – Priča žene velikog srca koja je spasla povređenog psa ostavljenog kraj puta
Sledeći tekstPOTRAGA ZA MICOM – Nalazaču sledi nagrada od 250 Eu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime