Naslovna VESTI PSI KAKVA HRABROST – SPASAO PSA IZ ČELJUSTI ALIGATORA

KAKVA HRABROST – SPASAO PSA IZ ČELJUSTI ALIGATORA

0
spasao psa iz čeljusti aligatora

„To je bio šok. Sve se dogodilo tako brzo!“ – izjavio je Ričard Vilbanks koji je bez razmišljanja uleteo u vodu i spasao svog psa iz čeljusti aligatora.

Nadzorne kamere su zabeležile trenutke prave drame. Dok se odmarao u svom dvorištu na Floridi posmatrao je svog novog ljubimca kako trčkara po travi. Ganer je štene Kavalier King Čarlsa star samo tri meseca i tek nedavno se uselio u dom Vilbanksovih. U trenutku dok je uživao pušeći svoju omiljenu cigaru i sunčanom danu, Ričard je začuo stravično vriskanje malog ljubimca.

spasao psa iz čeljusti aligatora

JOŠ JEDAN SPAŠEN ŽIVOT – Lola posle 400 dana u azilu dobila pravi dom

Ugledao je Ganera u čeljustima aligatora koji je izašao iz dvorišnog ribnjaka u potrazi za hranom. Bez razmišljanja je pojurio u jezerce, uleteo u vodu i uhvatio aligatora. Srećom po obojicu radilo se o manjem primerku reptila koji može da naraste i do 3 metra dužine. Zgrabio je aligatorove čeljusti i izvukao nesrećnog psa.

spasao psa iz čeljusti aligatora

NEISPRIČANA PRIČA O ŽUĆI – Posle brutalnog napada Žuća dobio pravi dom!

Potom je izašao iz jezera a na snimku se vidi kako ga mali Ganer zahvalno liže po licu. Ričard iako ima već 74 godine stravstveni je lovac i ni u jednom trenutku nije oklevao kako bi se upustio u borbu sa aligatorom. Kasnije je izjavio da je on sam zadobio manje povrede u vidu posekotina, a da je Ganer prošao gotovo bez ijedne povrede. Osim, naravno što je preživeo veliki strah i šok.

spasao psa iz čeljusti aligatoraNajneverovatnije od svega, gospodin Vilbanks je tokom celog incidenta i borbe sa aligatorom uspeo da zadrži svoju omiljenu cigaru u ustima.

Izvor: shieldsgazette.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAJPOTRESNIJA PORUKA GODINE: Da li znate kako izgleda kada umirete u najvećem bolu…
Sledeći tekstUPUCAO PSA I SAMO OTIŠAO! Ne mogu da objasne detetu da Klajda više nema

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime