Naslovna VESTI PSI SPASAO SAMOG SEBE: Pas ušao sam u veterinarsku ambulantu, a veterinar mu...

SPASAO SAMOG SEBE: Pas ušao sam u veterinarsku ambulantu, a veterinar mu spasao život. (VIDEO)

0
sam ušao u ambulantu

Ovakva priča nije prva, a nažalost ni poslednja. Više puta smo pisali o nesrećnim uličnim psima koji su sami ulazili u veterinarske ambulante i tražili pomoć veterinara. Ipak, ova današnja priča je posebno dramatična.

Nepoznati ulični pas je na iznenađenje zaposlenih ušetao u jednu veterinarsku ambulantu u gradu Iguati u Brazilu. Zaposleni tehničar koji je radio na prijemu odmah je prišao psu koji je bio potpuno miran i odmah ugledao veliku otvorenu ranu na vratu jadnog psa.

Pročitajte i ovo: ČOVEK MONSTRUM: Šutnuo psa u glavu nasred ulice

Pozvao je veterinara koji je bez razmišljanja odlučio da pomogne jadničku. Na pregledu je ustanovio duboku i široku ranu na vratu kooja je već počela da se gnoji i shvatio je da bi pas za nekoliko dana najverovatnije uginuo od posledica infekcije.

Pročitajte i ovo: SNALAŽLJIVOST SPASAVA ŽIVOTE: Štene preživelo zahvaljujući veštačkom disanju – kroz flašu

Doneta je odluka da se pas leči, ali je istovremeno obavestio i jednu organizaciju za zaštitu životinja. Iako su oni odlučili da snose troškove dugotrajnog lečenja ovog psa, veterinarska klinika je to odbila i oni će se brinuti o zdravlju psa koji se odlučio da baš od njih potraži pomoć.

Zanimljivo je i to da je za ovog psa, iako je živeo na ulici, više nevladinih organizacija već mesecima unazad pokušavalo da nađe siguran dom. Niko ga nije hteo, a šta se dogodilo tokom nekoliko poslednjih dana kada je zadobio povredu nikada se neće saznati.

Izvor:  anda.jor.br

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČOVEK MONSTRUM: Šutnuo psa u glavu nasred ulice
Sledeći tekstSPASAVANJE OD DAVLJENJA: Priča o udomljavanju koja nadahnjuje!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime