Naslovna VESTI SPOR I UPLAŠEN – Spasavanje lenjivca sa autoputa!

SPOR I UPLAŠEN – Spasavanje lenjivca sa autoputa!

0
spasavanje lenjivca

Policajci se na različitim stranama sveta suočavaju sa najrazličitijim situacijama koje su ponekad na granici komičnog pa čak i bizarnog. Ipak, oni policajci koji su posvećeni svom poslu gde god bili i sa čim se god suočavali pokazuju svoju veru u život i čine dela koja dokazuju da su ljudi vredni divljenja.

spasavanje lenjivca

Svi imamo problem sa divljim životinjama koje pretrčavaju puteve u potrazi za hranom, vodom ili skloništem. Civilizacija je učinila da su mnoga staništa ispresecana saobraćajnicama i vozilima koja su ovim životinjama iskomplikovala život.

Pročitajte i ovo: LJUBAV PSA NE PRAVI RAZLIKU! Čuva slepu beskućnicu u blatu!

U Kolumbiji problem sa divljim životinjama ponekad predstavlja ozbiljan zadatak. Jedno je kada vam put pretrči zec, lisica ili čak i srna, a drugo je kada put pokuša da pređe – lenjivac. Upravo se to desilo na jednoj deonici autoputa na kojoj je redovno patrolirao jedan policajac koji je odlučio da se umeša u krajnje zanimljivu saobraćajnu situaciju.

spasavanje lenjivca

Naime, jedan krajnje simpatičan mladunac lenjivca pokušao je da pređe prometni auto put. Poznato je da su ove životinje neverovatno spore prilikom kretanja i zaista je prava misterija kako je uspeo da nepovređen pređe prvu polovinu puta. Ali tada je strah prevladao. Nije se usuđivao da krene dalje već je zagrlio jedan od metalnih stubova. Bio je zaglavljen na sredini – nije smeo dalje, a ni da se vrati.

Pročitajte i ovo: INSPEKCIJA RUŠI KUĆICU KUJICI koja joj po ovoj hladnoći znači ŽIVOT!

spasavanje lenjivca

Srećom, tu se nalazio jedan policajac koji ga je primetio i odmah odlučio da pomogne. Prišao je preplašenom mladuncu, nežno ga uzeo i odneo veterinaru. Pregled je pokazao da je mali lenjivac zdrav ali preplašen. Potom su ga zajedno vratili u šumu koja mu je bezbedan životni prostor.

spasavanje lenjivca

Hvala ovom policajcu koji je postupio onako kako treba da postupi svako ko vidi da je nekome ugrožen život.

Izvor:  abcnews.go.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLJUBAV PSA NE PRAVI RAZLIKU! Čuva slepu beskućnicu u blatu!
Sledeći tekstSLUČAJNI SPASILAC – Prolaznik spasao psa koji je padao sa 9. sprata

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime