Naslovna VESTI MAČKE DA TI SRCE STANE: spašavanje mačke sa visoke zgrade

DA TI SRCE STANE: spašavanje mačke sa visoke zgrade

1
spašavanje mačke petface

spašavanje mačke: poznato je da mačke vole visinu i da se najbolje osećaju kada svet oko sebe posmatraju sa izvesne distance. Takođe, poznato je su da one veoma radoznala stvorenja. Ali ova maca je otišla korak dalje.
Mačka koja je zvezda naše današnje priče je pokazala svu hrabrost i neustrašivost koju one mogu posedovati. Naime, video koji prati celu ovu priču pokazuje kako se jedna crna lepotica šeta po prozorima i fasadi jedne zgrade.

spašavanje mačke petface

U pomoć su stigli vatrogasci, koji sa prozora započinju uzbudljivu akciju spašavanja mačke. Jedan od njih, spušta se konopcem kako bi se približio ovoj crnodlakoj, neutrašivoj maci. Ali ona ne želi njegovu pomoć, a to ni ne iznenađuje budući da su mačke poznate kao individualci. Ona je odlučila da želi da istražuje spoljašnjost zgrade, a da je pri tom niko ne ometa. Kako se vatrogasac spušta ka mački, ona sve dalje i dalje beži, ali način na koji ona to radi, ostavlja bez daha.

spašavanje mačke petface

Da bi previšiše otkrili i time vam pokvarili gledanje ovog snimka, preporučujemo vam da što pre pritisnete dugme PLAY. Nagovestićemo vam samo da ima mnogo mnogo padanja, veranja, pridržavanja, ali i uzbuđenih povika radoznalih posmatrača.

Ujedno moramo da apelujemo na sve vlasnike životinja, koji žive u višespratnicama, da vode računa o svojim ljubimcima. Dovoljan je jedan trenutak nepažnje da stvari krenu neželjenim tokom. U ovom slučaju, srećom, sve se dobro završilo.

VIDEO:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKORISNO: Evo šta treba da sadrži pribor za prvu pomoć ljubimca!
Sledeći tekstEKSKLUZIVNI INTERVJU: Cuki Nikolić, PETFACA i prva maca grada Beograda

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime