Naslovna VESTI PSI Spasavanje starog psa na samrti – najlepša priča dana!

Spasavanje starog psa na samrti – najlepša priča dana!

0
spasavanje starog psa

Mnogi psi poslednje dane završe u bolesti, samoći i tuzi. Na ulicama ili nekim prihvatilištima i azilima. Mnogi nemaju nikog ko bi bio uz njih, umiru bez utehe, podrške i ljubavi. Spasavanje starog psa na samrti i pružanje malo toplote i dobrote je najveći čin ljubavi.

spasavanje starog psa

16-godišnji pas Bear, nemački ovčar pod stare dane je dospeo u jedan azil. Tuga i usamljenost su učinili da mu padne imuni sistem i uskoro je oboleo od teškog oblika dermatitisa. Iako je dugo oglašavan niko nije želeo da uzme umirućeg psa i pruži mu ljubav u poslednjim danima života.

Pročitajte i ovo: PREDIVNI BOBI: Teši i daje utehu svima koji su izgubili drage osobe

Ipak, žena koja je redovno dolazila u ovo prihvatilište i hranila pse donela je najvažniju odluku u životu Beara. Uzela ga je i odvela u svoj dom. Transformacija koji je ovaj stari pas doživeo je neverovatna i fotografije koje su objavljene to najbolje dokazuju.

spasavanje starog psa

Bear je dobio novo ime – Norman. U kućnim uslovima, okružen ljubavlju i pažnjom on se oporavio. Dobio je novu šansu na kraju svog života. Šansu da bude voljen i da on ponovo voli. Šansu da iza duge ne ode sam, bez prijatelja u bolu i tuzi.

Pročitajte i ovo: OKRUTNA I SUROVA: Uhapšena pošto je odbacila izmučenog psa.

spasavanje starog psa

Zato je ovo najlepša priča dana. Stari psi zaslužuju mnogo više pažnje i ljubavi. Oni zaslužuju da ostanemo sa njima do poslednjeg časa jer su ceo svoj život posvetili upravo nama. Ne zaboravimo ih samo zato što su stari i bolesni.

Izvor:  dogfull.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPREDIVNI BOBI: Teši i daje utehu svima koji su izgubili drage osobe
Sledeći tekstŠOKANTNO MUČENJE – Pronađeno izgladnelo štene prekriveno izmetom u zaključanom kavezu.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime