Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Spašen sa ulice, Garfild je nova najlepša mačka Srbije!

Spašen sa ulice, Garfild je nova najlepša mačka Srbije!

1
revija macaka petface

Kada mace slave svoj dan, onda u punoj sjaju i glamuru dolaze u Delta City! Tako je bilo i juče kada su se mačije predstavnice okupile na još jednoj velikoj reviji mačaka. Crne, bele, čupave, uglađene, mace su oduševile veliki broj posetilaca koji su ih neumorno fotografisali. A one, baš kao da to rade svakog dana, pozirale u najboljem izdanju.
Gužva i mjaukanje i ovog puta su preovladali u beogradskom šoping molu, a tročlani žiri je još jednom izabrao NAJLEPŠU MACU SRBIJE! Jednoglasno su odlučili da titulu prve mačije dame ponese Garfild – maca koju je njegova vlasnica Jelena pronašla na ulici i udomila istog trenutka.
revija macaka petface
Podržavammo odgovorno vlasništvo i ovakva okupljanja zapravo i služe kako bismo podstakli sve veći broj ljudi da udomljava a ne kupuje ljubimce. Toliko ih je mnogo na ulicama, u azilima, Prihvatilištima, da nema potrebe da trošite novac. Jer, njihova je ljubav BESPLATNA. Stoga smo jednoglasno odlučili da glavnu nagradu dodelimo Garfildu, maci pod rednim brojem 1, koji će biti glavni predstavnik i „zagovarač“ odgovornog vlasništva“, rekla je Jovana, jedna od članica žirija.
Natural Trainer je i ovoga puta „šakom i kapom“ podelio nagrade SVIM učesnicima, a Garfilda nagradio boooogatim menijem!
Do jesenjeg okupljanja, Garfild kreće u svoju misiju, a mi glasno kažemo DA udomljavanju napuštenih ljubimaca. Srećno Garfilde! Pogledajte neke od posetilaca 🙂

Prethodni tekstDIRLJIVA ISPOVEST IZ SARAJEVA: Vedran (28) je oboleo od karcinoma. Onda je u njegov život ušetala čivava Lili!
Sledeći tekstSmajli je slepi zlatni retriver, terapijski pas koji „radi“ sa bolesnima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime