Naslovna VESTI MAČKE SPASENA nakon što je nekoliko dana bila ZAROBLJENA NA DRVETU

SPASENA nakon što je nekoliko dana bila ZAROBLJENA NA DRVETU

0
spasena, petface, mačke

Velikom akcijom više ekipa ova maca je spasena nakon što je nekoliko dana bila zarobljena na drvetu. Njeni vlasnici su mislili da se izgubila, a ona se popena na visoko drvo sa koga kasnije nije umela da siđe.

Maca Kuki, za koju su vlasnici mislili da je nestala, primećena je u subotu, 29. septembra, na jednom veoma visokom drvetu. U nedelju su vatrogasci pokušali da joj pomognu i spasu je, ali njihova akcija je bila bezuspešna.

DRAMA: Štene se ZAGLAVILO na terasi, stanari čekali da ga uhvate ako padne!

NA GRANIČNOM PRELAZU NICKELSDORF u prtljažniku SRPSKOG AUTOBUSA pronađeno 18 pasa!

Nakon toga, apelovali su za bilo kakvu pomoć nekoga ko ima ideju kako da pomognu preplašenom mačetu. Lokalna firma, koja se bavi skelama, odlučila je da se priključi akciji i pokuša da pomogne da se Kuki bezbedno spusti na zemlju.

Iz firme kažu da su ih kontaktirali vatrigasci i da su odmah prihvatili da se uključe u akciju. Pored njih tu je bio i jedan stručnjak za drveće, koji je na kraju i uspeo macu da uhvati, stavi u torbu i bezbedno vrati vlasnicima. 

We are trying our very hardest to rescue this cat ?

Gepostet von AP Scaffolding Services am Montag, 28. September 2020

Iz firme za skele, napravili su ogromnu skelu kako bi se popeli do mačeta. Sve to je moralo da se uradi bezbedno, kako se Kuki ne bi uplašila i pala. 

Prvobitna ideja je bila da naprave skelu tako da se Kuki sama polako spusti na zemlju. I zaista su izveli sve to sjajno, ali ona ipak nije mogla da dohvati do najvišeg dela skele. Tada su odlučili da pažljivo pokušaju da joj pomognu i da je dohvate.

Kuki je posle par dana uspešno vraćena u svoj topli dom. Verujemo da će ona ovu avanturu pamtiti do kraja života, a sigurni smo da će isto biti i sa spasilačkom ekipom.

izvor: bbc.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZANEMARENA: Ona izgleda kao da je napravljena od kamena
Sledeći tekstBEŽAO PREKO OGRADE, a on je samo hteo da ga pozdravi

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime