Naslovna VESTI U POSLEDNJI ČAS: Spasli „BAMBIJA“ iz ŠUMSKOG POŽARA (Video)

U POSLEDNJI ČAS: Spasli „BAMBIJA“ iz ŠUMSKOG POŽARA (Video)

0
vatrogasci spasli Bambija

Vatrogasci iz Hambersajda su spasli lane iz područja koje je zahvaćeno velikim požarom u Južnoj Jorkširu. Lanetu je morala biti ukazana ukazana prva pomoć jer je bilo u veoma lošem stanju.

vatrogasci spasli Bambija

UŽAS NA PEŠTERU – Ubijen pas bezdušno bačen pored puta (Video)

Vatrogasne i spasilačke ekipe se već nekoliko dana bore sa vatrenom stihijom koja je zahvatila tresetno područje. Zbog izuzetno suvog i toplog vremena vatra se veoma teško gasi i kako se pretpostavlja mnoge životinje koje žive u ovim šumama su u velikoj opasnosti.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

NESTAO BEZ TRAGA: maskota tržnog centra Piramida žrtva jednog čoveka!

Ovo maleno lane je imalo sreću da su ga našli vatrogasci tokom borbe protiv velikog šumskog požara i odmah mu pritekli pomoć. Pošto su ga izneli iz vatrom zahvaćenog prostora nemoćno lane je izgubilo svest i prestalo da diše. Stavili su mu masku preko koje su mu davali kiseonik i lane se ubrzo oporavilo i počelo ponovo da diše.

vatrogasci spasli Bambija

ROĐEN SA TRI NOGE: neodoljivo štene u koje ćete se zaljubiti! (VIDEO)

Procenjuje se da je lane staro između 3 i 5 dana! U prirodi, majke ih često ostavljaju same u šumi, a pretpostavlja se da je majka siroče ostavila jer je bila prestravljena vatrom. Beba se sada oseća mnogo bolje i očigledno je da će se lepo oporaviti. Trenutno je smeštena u prihvatilištu centra za divlje životinje gde se brinu o njoj. Kada bude spremna biće vraćena u divljinu.

vatrogasci spasli Bambija

Pošto se vest pojavila na društvenim mrežama vatrogasci koji su je spasli dobijaju na stotine poruka u kojima ljudi iz cele Engleske izražavaju zahvalnost i divljenje.

Petface Viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI SU PSI VLASNIŠTVO: pas na ulici nakon smrti vlasnice?! (VIDEO)
Sledeći tekstPREDIVNO IZNENAĐENJE: DALMATINKA NELI rodila 18 ŠTENACA! (Video)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime