Naslovna VESTI PSI NIŠ: Stefanija je spasila psa sa ulice, a sada treba našu pomoć!

NIŠ: Stefanija je spasila psa sa ulice, a sada treba našu pomoć!

2
spasila psa sa ulice petface

spasila psa sa ulice: – To je jedna mukica koju sam spasila sa ulice. Možete li da mi pomognete?, ovako glasi poruka koja je stigla u redakciju Petface-a pravo iz Niša. Na fotografiji presladak, žuto – beli pas, a u opisu „u jako lošem stanju“.

Naime, Stefanija Ilić iz Niša je devojka koja je spasila psa sa ulice, i kojoj treba pomoć, kako ga ne bi tamo i vratila.

U lošem je stanju. To je jedna mukica koja je po naselju već 3 nedelje. Nisam ga odmah videla, već sam čula komentare ljudi. Po mom mišljenju ima oko 6 meseci, mladi pas, pravi borac, priča nam Stefanija.

spasila psa sa ulice petface

Ova divna Nišlijka je u prvi mah primetila da pas ima disajnih problema ili problema sa srcem i da je pomoć veterinara potrebna. Jedva sakupivši novac, Stefanija je sa psom otišla na pregled, gde su mu dijagnostikovani tikovi, kao posledica štenećaka koji je preležao. Ali, kako je veterinar rekao, nisu opasni po njegov život.

Uprkos svemu pas je, prema Stefanijinim rečima, jako veseo, mio, voli da se mazi i pre svega igra.

– Lep je pas, malo mršav ali rešiću to, jer mu se vraća apetit. Na ulicu nazad ne sme, a ja mogu da ga pričuvam još malo, jer imam već udomljenog psa u stanu, koji ga iz nekog razloga ne prihvata baš najbolje, kaže nam Stefanija.

Pas je srednjeg rasta, a kako nam objašnjava ova Nišlijka, čak i u ovakvom stanju voljan je da se mazi i igra.

spasila psa sa ulice petface

– Zamolila bih sve dobre ljude da bar podele njegovu priču. Toliko možemo svi da uradimo. Nadam se da će neka dobra duša videti i javiti se. Mislim da bi mu bilo bolje u kući sa dvorištem, nego u stanu, za kraj našeg razgovora ispričala je Stefanija.

Pomozimo Stefaniji, jer ona nije okrenula glavu kada ga je ugledala u takvom stanju. Nemojte ni vi, bar možete podeliti i na taj način pomoći ovoj divnoj devojci!

Za sve informacije u vezi sa ovim psom, pišite Stefaniji na njenom Facebook profilu!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVESELA DRUŽINA: festival mopsova okupio više hiljada posetilaca
Sledeći tekst„Slikala sam stare pse da pokažem kakvo je to posebno prijateljstvo“!

2 KOMENTARA

  1. Tako sam ih sakupila 8…stav drugog psa će se promeniti ako se Stefanija potrudi…a lepo je i korisno da ljubimci imaju društvo…Dva psa nije mnogo…SREĆNO i HVALA za sve što si učinila..

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime