Naslovna VESTI PSI Branislava je spasila psa Milicu, koju je neko mučki pretukao. Sada treba...

Branislava je spasila psa Milicu, koju je neko mučki pretukao. Sada treba našu pomoć!

1
spasila psa petface

spasila psa: -Ovo je Milica, stara tek tri meseca. Prvi put sam je videla u kraju pre nedelju dana, dok sam šetala svog psa. Kretala se otežano, usled problema sa nogicama, ovako priču za Petface započinje Branislava iz Beograda.

spasila psa petface

Kada joj je pažljivo prišla, Branislava je primetila da Milica ima probleme sa nogama, što je nalsućivalo da ju je neko pretukao i da su batine ostavile svoje posledice. Pored toga imala je vidljive probelem sa kožom.

Pročitajte još:
DRŽAVA JE ZABORAVILA: Baka Emilija živi na ivici smrti. Sve što isprosi deli sa ljubimcima! (FOTO)

– Nisam mogla da je ostavim takvu na ulici! Odmah sam je preuzela i našla privremeni smeštaj kod divne veterinarke Mikaele, kaže Branislava koja je spasila psa sa ulice kada mu je pomoć bila njapotrebnija.

spasila psa petface

Milica je u međuvremenu dobila pravi tretman: očišćena je od parazita, dobila je lekove protiv šugarca koji je izazvao probleme na koži, vakcinisana je.

– Jedna nogica joj je zaista udarena, moguće da je bila žrtva i bahatog vozača automobila. Ostale su se verovatno loše razvile usled loše hrane, izgladnelosti I nedostatka kalcijuma, kaže Branislava!

spasila psa petface

U svakom slučaju, Milica je pas koga bi svako poželeo.

Pročitajte još:
DRUGARSTVO NEMA CENU: Pas nedelju dana čuvao drugaricu koja je upala u provaliju! (FOTO)

– Ona je jedan divan, predivan pas. Biće većeg rasta, pa bi mu najviše odgovarao dom sa dvorištem. Sa druge strane u kući se divno ponaša I ima manire kućnog psa. Ako znate nekog ko bi mogao da joj pruži dom i lep život molim vas javite se ili makar podelite njenu priču. Možda tako spasite jedan život, za kraj našeg razgovora apelovala je Branislava.

Za sve informacije u vezi sa psom, kontaktirajte Branislavu na njenom FACEBOOK PROFILU!

Ona je spasila psa i tako mu spasila život koji bi se na ulici vrlo brzo okončao. Hajde da mu mi ostatak istog omogućimo u najboljem mogućem svetlu. PODELITE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.