Naslovna VESTI PSI Kujica Violet provela je celi svoj život na lancu, a onda joj...

Kujica Violet provela je celi svoj život na lancu, a onda joj je jedna žena spasila život!

0
spasila život petface

Nakon što nije znala ni za šta drugo osim za lanac, kujica je na slobodi zahvaljujući ženi koja joj je spasila život! Ako pogledate u njene ožiljke na vratu, biće vam jasno da je Violet godinama trpela samo bol, tugu i život bez ljubavi.

– Vrlo je moguće da je tako provela svoj život. Do tog trenutka. Trenutka kada ju je ugledala ova žena koja joj je spasila život! Ugledala ju je iz auta kako, sa još pet psića, bespomoćno leži na imanju u Novom Meksiku. Kako je ovde zabranjeno držati pse na lancu, odmah je pozvala našeg kolegu, šerifa, koji je zbrinuo psiće, rekao je jedan od nadleženih!

REČ STRUČNJAKA: Zašto je držanje na lancu loše za pse, a opasno po ljude?

spasila život petface

Psi su ubrzo prevezeni u Udruženje koje se bavi ovakvim slučajevima, pa je i krivična prijava protiv NN lica ubrzo podneta!

Čiko je pas koji je 10 godina proveo na lancu, a sada je konačno osetio slobodu!

Isposavilo se da je vlasnik ovih pasa već je bio u zatvoru, a ostalo je nejasno da li ih je iko u međuvremenu hranio!

spasila život petface

– Jedno je bilo jasno, ovi su psi su bili napušteni, gladni i zaboravljeni. Odveli smo ih u veterinarsku stanicu gde su im dali neophodnu terpaiju! Violet je imala teške opekotine od sunca, a njeno meso su počeli da jedu i crvi. Uz sve to, ona je bila jako uplašena. Kada bi neko od osoblja podigao ruku da pomeri nešto, ona bi počela da se trese, jer je mislila da će je udariti. Niko ne može zamisliti kroz što je sve ova predivna ženka prošla, kažu iz lokalnog Udruženja!

Njeno zdravstveno stanje se poboljšava, a i strahovi se smanjuju iz dana u dan. Svi su sigurni kako će jednog dana ponovno verovati ljudima.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRAVO KOMŠIJE: 45 činčila spašeno iz kaveza i prvi put osetile LJUBAV i NEŽNOST!
Sledeći tekstOvo su najšašavije rase pasa koje će vam ukrasti srce

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime