Naslovna VESTI PSI Pas Šavi prešla 300 kilometara kako bi pronašla Ninu, veterinarku koja mu...

Pas Šavi prešla 300 kilometara kako bi pronašla Ninu, veterinarku koja mu je spasila život!

1
spasila život petface

Nina je veterinarka koja je keruši Šavi spasila život! Sa razlogom je za ovog psa postala najboljji životni prijatelj! Međutim, da će preći 300 kilometara kako bi je pronašla i zahvalila joj se još jednom – to Nina nije mogla ni da nasluti!

Priča nas vraća u dan kada je kerušu, napuštenog psa iz ruskog Rostova, udario auto. Kao posledica ove nesreće keruša Šavi je imala dve slomljene noge! Kada su je zatekli nepomičnu u snegu, dva prolaznika su je odmah uzela i odnela veterinaru. To je upravo bila Nina, 26-godišnja veterinarka koja joj je spasila život!

Pročitajte još:
Dena je pas koji je pronašao svoju porodicu nakon 139 dana i 500 kilometara!

Nina je tada ne samo izlečila Šavi, već je odvela svojoj kući gde ju je naučila da ponovo hoda. Kada je Šiva postala potpuno zdrav pas, Nina joj ej pronašla novi dom. Iako je želela da je zadrži, nije imala mogućnoti jer je u svom stanu već brinula o nekoliko kućnih ljubimaca i svojoj tek rođenoj bebi!

spasila život petface

Pronašla joj je novi dom u Voronježu kod porodice koja je mnogo želela psa. Međutim, posle nekoliko dana Šavi je nestala, a novi vlasnici su panično pozvali Ninu da je obaveste o nestanku.

Tog dana Nina je očekivala sve, osim da će na ulicama svog grada videti Šavi!

Pročitajte još:
VERNOST: Pas čuvao telo preminulog vlasnika u nadi da će se probuditi!

– Šetala sam ulicom i odjednom sam osetila kako mi nešto dodiruje nogu. Okrenula sma se i videla Šavi. Nisam mogla da verujem, čim sam je videla sam briznula u plač, rekla je veterinarka za „Daliy Mail“.

Keruša Šavi hodala je 320 kilometara da bi našla veterinarku koja ju je negovala posle saobraćajne nezgode i koja joj je doslovno spasila život tada! Veterinari kažu da je za ovo „putovanje“ Šavi bilo potrebno preko nedelju dana!

Nina nije mogla da ostane imuna na ovu odanost, te je pronašla veći stan i zadržala Šavi kao svog novog kućnog ljubimca!

PRIČA KAO IZ FILMA!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNjeno ime je Lara, pronašli su je bez dela kože, a danas izgleda OVAKO!
Sledeći tekst16 MILIONA PREGLEDA: Božićna reklama o životinji koja nikada nije doživela Božić!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime