Naslovna VESTI PSI SPASILAC I UDOMITELJ: Policajac spasao psa SA IVICE SMRTI, a onda učinio...

SPASILAC I UDOMITELJ: Policajac spasao psa SA IVICE SMRTI, a onda učinio nešto neverovatno! (VIDEO)

0
spasilac i udomitelj petface

Policajci jesu i spremni i obučeni za različite situacije i ne bi trebalo da ih iznenati ono što zateknu, šta god to bilo. Ali ipak, jedan poziv u gradiću u Pensilvaniji, će im svakako ostati u sećanju, jer koliko god su navikli na sve i svašta, ipak nisu mogli slutiti ono što su zatekli. 

U zaključanoj sobi ih je sačekalo štene na ivici života, potpuno je izgubio snagu. Policajci su se oplašili da pas neće preživeti, i zato su ga odmah odveli veterinaru kako bi mu pružio pomoć. 

PROČITAJTE I:

SEKUNDE SU DELILE PSA OD SMRTI: Vlasnica je ušla u lift sa povocem, NIJE VIDELA DA JE PAS OSTAO NAPOLJU! (VIDEO)

ZLOČIN BEZ KAZNE: Da li su trovači životinja zaštićeni zakonskim odredbama? (VIDEO)

Znate li kako se teško podnosi osećaj gladi, hladnoća, SAMOĆA I NAPUŠTENOST!? (VIDEO)

Pas je bio kost i koža, u veoma teškom stanju, ali se ipak obradovao kada je ugledao svoje spasioce. Naravno, ovo je bilo razumljivo, da poslednje atome svoje snage troši na radovanje, jer nije ni sanjala da će neko doći i pomoći mu.

Kasnije je ustanovljeno da je u pitanju ženkica, koju su nazvali Miranda, a uz dosta hrane, vode i veterinarsku negu, ona je ponovo postala kuca koji je zadivljavao sve koji su je videli, pre svega zbog njene pozitivne energije i šarma. 

Pas je bio zbrinut u policijsku stanicu, a uprava policije je dobijala divne poklončiće za ovu kucu, igračke, poslastice i sve što je bilo potrebno. 

spasilac i udomitelj petface

Ono što je nalepše u svemu. Jedan od policajaca koji je učestvovao u akciji spasavanja je odlučio da usvoji Mirandu. On je odlučio da joj pruži dom za čitav život, ljubav i negu.

Što se tiče ljudi koji su zanemarivali ovo kuče i ostavili je u sobi da umre sama i gladna, oni su pod istragom i uskoro će izaći pred sud. 

Ono što je najvažnije, brižni policajac koji ju je spasao, je već počeo da joj pravi bajku od života!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime