Naslovna VESTI PSI HIT: Fotografija spasilaca iz Poreča osvojila Internet!

HIT: Fotografija spasilaca iz Poreča osvojila Internet!

2
spasilaca petface

Na fotografijama spasilaca na morskim i rečnim plažama uglavnom vidimo zgodne muškarce, „izvajanih“ tela, sa „bovom“ u ruci, uvek spremni da priskoče u pomoć ako je potrebna! Međutim, jedna fotografija koja nam stiže iz Hrvatske osvojila je podjednako i muški i ženski pol 😉

Obiđite svet BESPLATNO, a sve što treba da radite je – da VOLITE ŽIVOTINJE!

Šta je tako neobično na ovoj fotografiji spasilaca? Pa upravo oni sami! Nisu u pitanju „Mič Bjukenon“ momci, već PSI!

spasilaca petface

– Poreč, Istra, svuda ih ima, rade kao spasioci. Oni su to ozbiljno shvatili, koncentracija na nivou. Ne provjeravaju kako im stoji kupaći, kako im izgledaju nabildovani mišići na suncu i ne okreću se za curama. Oni gledaju ima li neko u opasnosti, napisala je jedna korisnica Facebook-a u opisu fotografije!

PSI SU ZAKON: Natural Trainer otvorio prvu plažu za pse!

Inače, u pitanju su psi rase retriver koji su rođeni za plivanje. Prvobitna namena bila im je donošenje plena iz vode i sa kopna. S krznom otpornim na vodu, dobro prilagođenim nogama i dobrom kondicijom u stanju su da po ceo dan hvataju igračke ili štapove bačene u vodu.

DIVNOOOOOO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIzbacila muža iz kreveta, kako bi njihova čivava Tili imala više mesta!
Sledeći tekstNapušteni pas je bio toliko ućeban da mu je noga bila zalepljena za uvo

2 KOMENTARA

    • Ja sam jedna od tih koja je podelila ovu fotografiju, pa su mi se javili Porečani i rekli da ovo nije Poreč i da u Poreču postoji samo jedna plaža na kojoj su dozvoljeni psi, ao psilma spasiocima nema ni govora, mada bi bilo lepo. Slika je iz Italije, u kojoj na plažamo ove godine radi 300 pasa spasilaca. Ubacite sliku u goooglr serch pa ćete videti i sami. Pozdrav!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime