Naslovna VESTI PSI HIT: Fotografija spasilaca iz Poreča osvojila Internet!

HIT: Fotografija spasilaca iz Poreča osvojila Internet!

2
spasilaca petface

Na fotografijama spasilaca na morskim i rečnim plažama uglavnom vidimo zgodne muškarce, „izvajanih“ tela, sa „bovom“ u ruci, uvek spremni da priskoče u pomoć ako je potrebna! Međutim, jedna fotografija koja nam stiže iz Hrvatske osvojila je podjednako i muški i ženski pol 😉

Obiđite svet BESPLATNO, a sve što treba da radite je – da VOLITE ŽIVOTINJE!

Šta je tako neobično na ovoj fotografiji spasilaca? Pa upravo oni sami! Nisu u pitanju „Mič Bjukenon“ momci, već PSI!

spasilaca petface

– Poreč, Istra, svuda ih ima, rade kao spasioci. Oni su to ozbiljno shvatili, koncentracija na nivou. Ne provjeravaju kako im stoji kupaći, kako im izgledaju nabildovani mišići na suncu i ne okreću se za curama. Oni gledaju ima li neko u opasnosti, napisala je jedna korisnica Facebook-a u opisu fotografije!

PSI SU ZAKON: Natural Trainer otvorio prvu plažu za pse!

Inače, u pitanju su psi rase retriver koji su rođeni za plivanje. Prvobitna namena bila im je donošenje plena iz vode i sa kopna. S krznom otpornim na vodu, dobro prilagođenim nogama i dobrom kondicijom u stanju su da po ceo dan hvataju igračke ili štapove bačene u vodu.

DIVNOOOOOO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

2 KOMENTARA

    • Ja sam jedna od tih koja je podelila ovu fotografiju, pa su mi se javili Porečani i rekli da ovo nije Poreč i da u Poreču postoji samo jedna plaža na kojoj su dozvoljeni psi, ao psilma spasiocima nema ni govora, mada bi bilo lepo. Slika je iz Italije, u kojoj na plažamo ove godine radi 300 pasa spasilaca. Ubacite sliku u goooglr serch pa ćete videti i sami. Pozdrav!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.