Naslovna VESTI PSI SPASIO MAMU BULDOGA IZ KONTEJNERA: Jedna dobra duša naišla u pravom trenutku

SPASIO MAMU BULDOGA IZ KONTEJNERA: Jedna dobra duša naišla u pravom trenutku

0
buldog bačen u kontejner

Iz Virdžinije stižu lepe vesti za ljubitelje životinja. Zahvaljujući ljudima koji savesno i fokusirano obavljaju svoj posao, jedna vesela, mala ženkica buldoga uspela je da sačuva život. Naime, jedan radnik Gradske čistoće u ovoj američkoj državi, koji je inače i sam veliki ljubitelj pasa, radio je svoj posao čisteći gradske ulice kada je nenadano postao heroj.

buldog bačen u kontejner

Vozeći svoj kamion kroz Petersburg prošlog petka, Žermejn Džekson se zaustavio pored kontejnera da bi ga ispraznio. Ispričao je da je kontejner već bio u vazduhu kada je iz njega iskočio pas. Zaista su u pitanju bile milisekunde.

Pročitajte i ovo: DA NIJE NJE VEROVATNO NE BI PREŽIVEO: Heroina Kimber spasila čoveka zarobljenog ispod urušene zgrade

Malo je tužno, jer je kujica sedela tako nesrećno me gledajući, kao da hoće da mi kaže – izbavi me odavde! Da je nisam video, sada bi bila među smećem u mom kamionu, a mogla je i tragično da završi,“ rekao je Džekson novinarima.

buldog bačen u kontejner

Spustio je kontejner nazad na zemlju i proverio kako je pas. Ženkica je počela da maše repom – iskreno se obradovala Džeksonu. On je napravio malo skrovište za nju kako bi imala gde da se skloni od kiše, a onda je pozvao lokalnu službu za kontrolu životinja. Dok su ih čekali, stigli su do kuće koja je pripadala Frensisu Veršuru i nalazila se u blizini. Džekson i Veršur su seli na verandu ispred kuće zajedno sa svojom novom prijateljicom.

Nabavili smo joj ćebad, hranu i vodu, a zatim opet pozvali službu za životinje“, rekao je Veršur za televiziju. „U međuvremenu, jednostavno smo se družili sa njom. Bila je toliko slatka.“

buldog bačen u kontejner

Kada se služba za životinje konačno pojavila, utvrdili su da je ženka, verovatno buldog, nedavno rodila štence. Veršur je ispričao kako je pas izgledao neverovatno zahvalno što je konačno dobio malo pažnje. Džekson se, pak, i dalje pitao kako je završila u kontejneru jer je smatrao da je nemoguće da se sama tamo popela. Verovatno ju je neko bacio tamo.

Pročitajte i ovo: STRAVIČNE SLIKE: Pronađen teško povređen konj sa odsečenim kopitom

I sam imam dva psa i ne bih nikada mogao ni da zamislim da učinim tako nešto“, rekao je Džekson. „Zamislite to! Čak i da ne mogu da brinem o njima, ne bih imao srca da to uradim. Pa, niko ne bi voleo da bude bačen u smeće samo zato što nema ko da brine o njemu.“

Sada više nije ni važno ko je nečovek koji je smatrao da je ovoj ženkici mesto bilo u kontejneru. Imala je sreće da joj neko pruži ruku i sada je, nadamo se, na putu da dobije novu porodicu koja će brinuti o njoj kako dolikuje.

Izvor: Daily Paws

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA NIJE NJE VEROVATNO NE BI PREŽIVEO: Heroina Kimber spasila čoveka zarobljenog ispod urušene zgrade
Sledeći tekstHOKUS POKUS: Mačka nađena živa među ruševinama nedeljama nakon što se zgrada srušila

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime