Naslovna VESTI PSI SANJA: „Tata je spasio štence bačene u kutiji. Ako ih ne udomim,...

SANJA: „Tata je spasio štence bačene u kutiji. Ako ih ne udomim, moraću da ih vratim u azil!

2
spasio štence bačene u kutiji petface

spasio štence bačene u kutiji: Bačeni čim su se rodili, štenci su možda imali sreće da naiđu na tatu Sanje Vukadinović, koji ih nije mogao ostaviti tu!

– Tata je spasio štence bačene u kutiji. Pre dva meseca. Poneo ih je kući, šta je drugo mogao, rekla nam je Sanja Vukadinović.

spasio štence bačene u kutiji petface

Naime, redakciji Petface-a se javila Slađana Milovanović, apelujući da joj pomognemo da udomi štence koji su odmah po rođenju osetili „zlu ljudsku ruku“. Tata njene prijateljice Sanje je spasio štence bačene u kutiji, doneo ih kući, a obzirom da nisu imali i finansijskih sredstava da o njima brinu, Slađana je ponudila svoju nesebičnu pomoć!

Pročitajte još:
ODŽACI: Dečak spasio 3 šteneta i kuju deleći sa njima svoju užinu, a potom ih izbavio iz cevi!

spasio štence bačene u kutiji petface

– Sanja ih je hranila na flašicu na svaka dva sata, puna dva meseca. Pa vi zamislite kako je to! Kupovala sam im mleko u prahu, sada granule. Nismo tražile nikakvu novčanu pomoć, kao ni pomoć u odgajanju! Sada su već veliki i vreme im je za dom, kaže nam Slađana!

spasio štence bačene u kutiji petface

I Slađana i njena prijateljica Sanja, kao veliki ljubitelji životinja, već čuvaju ljubimce udomljene i spasene sa ulica, tako da ne postoji mogućnost da i spašene štence zadrže. U kući imaju nekoliko pasa – velikih i malih!

spasio štence bačene u kutiji petface

– Ako ne nađemo dom za njih, moraćemo da ih damo u azil, nažalost. Tamo im svakako nije mesto, em zbog prebukiranosti, em zbog činjenice da su premali! Očišćeni su od parazita i vakcinisani, stari su tri meseca, objasnila nam je Slađana.

Pročitajte još:
Poznati komičar samo jednim „tvitom“ spasio 650 napuštenih pasa!

spasio štence bačene u kutiji petface

Fotografije štenaca, u kojećete se odmah zaljubiti, šaljemo u prilogu ove priče, a sigurni smo da možemo zajedno da pomognemo Sanji i Slađani da mališanima nađemo topli dom. One nisu odustale od njih kada im je život visio o koncu, a mi im sada moramo pomoći da osete šta znači voleti i biti voljen!

ŠERUJTE, POMOZITE!

Za sve informacije pišite na profil Sladjana Milovanovic, Sanja Vukadinovic ili nama u INBOX!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNOVA SVETSKA POMAMA: Zašto su svi poludeli za ovim mačkama?
Sledeći tekstAko vaš pas pokazuje neki od ovih 10 znakova – govori vam da vas voli!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime