Naslovna VESTI SPASIOCIMA POTREBNA POMOĆ! – Animal Rescue Serbia ima veliki problem

SPASIOCIMA POTREBNA POMOĆ! – Animal Rescue Serbia ima veliki problem

0
spasiocima potrebna pomoć

Organizacija koja se jedina u Srbiji profesionalno, ali ipak volonterski, bavi spašavanjem životinja iz opasnih situacija je u velikom problemu. Moraju da napuste prostor u kojem su bili proteklih 5 godina.

spasiocima potrebna pomoć

Novi vlasnik prostora u zgradi BIGZ-a počinje renoviranje celokupne zgrade pa su svi korisnici ovog prostora prisiljeni da nađu novi dom.

DA LI JE OVO NORMALNO? – Istetovirao psa da bi ga lakše prepoznao!

To znači da će ekipa Animal Rescue Serbia izbubiti kancelarijski, magacinski prostor kao i prostor u kome je organizovan rehabilicioni centar za oporavak spasenih i povređenih životinja.

spasiocima potrebna pomoć

„Kako smo do sada uvek bili na raspolaganju građanima, vladinim i nevladinim organizacijama u zemlji kada je bilo potrebno spasavati životinje, molimo sada da svi koji su u mogućnosti pokušaju da pomognu nama.” – navodi se u saopštenju koje je stiglo u našu redakciju.

PUCAO U ŠTENE – Muška osoba sa oružjem šeta centrom grada i puca u pse!

Potreban im je hitno prostor za smeštaj ptice i mačke, magacinski prostor od 50 do 100 m2 za opremu i rehabilitacioni centar.

spasiocima potrebna pomoć

Sva spasavanja koja radi ova organizacija su besplatna i poslednjih 5 godina su bili stalno bili  na raspolaganju stanovnicima Beograda i drugih gradova u Srbiji. Ukoliko imate raspoloživ prostor koji ste spremni da ustupite na korišćenje javite se na 0669528712 ili na info@animalrescueserbia.org. Takođe, ukoliko poznajete nekoga za koga mislite da bi mogao da pomogne, nemojte da oklevate, pošaljite mu ovu informaciju.

UŽASNO, MONSTRUOZNO – Ubila žirafu za Dan zaljubljenih pa pozirala

“Verovali ili ne, ali spasavanjem nas iz ove situacije pomoći ćete da se spasu ugrožene životinje, jer ćete nam time omogućiti da neometano sprovodimo svoju misiju spasavanja životinja.” – dodaju iz Animal Rescue Serbia.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTRAVA – KOST I KOŽA! – Da li će preživeti?
Sledeći tekstZAŠTO JE VAŽNA STERILIZACIJA i kako pravilna ishrana čuva zdravlje vaše mačke?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime