Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Mačka spasena ispod mosta ne može da prestane da se zahvaljuje spasiocu

Mačka spasena ispod mosta ne može da prestane da se zahvaljuje spasiocu

0
spasiocu petface

Mačka koja je bila zaglavljena ispod mosta, očajnički je mjaukala traživši pomoć. Kada je službenik udruženja za zaštitu životinja našao jadnu mačku, prešao je ogradu kako bi je spasio.

Napuštena mačka je bila zarobljena ispod mosta, moleći za pomoć. Kada je službenik Martinez iz Udruženja za zaštitu životinja u San Franciscku primetio mačku, popeo se na žičanu ogradu kako bi je preskočio i spasio mače.

spasiocu petface– Službenik Martinez je preusmerio svu svoju unutrašnju snagu u spasavanje malenog mačeta ispod mosta, objasnila je službenica Edit.

Pročitajte još: VIDEO: Štene pit bula skače od sreće kad shvati da se njegov spasilac vratio da ga udomi!

Na kraju je Martinez uspeo da podigne dno ograde i da napravi prostor za mačku da izađe. Onda ju je nežno izvukao na sigurno, gde ju je čekala kutija sa toplim ćebetom. Službenik je utešio mačku i pokušao da joj objasni da ide na sigurno mesto gde će dobiti hranu i ljubav.

spasiocu petface– Ova krznena lepotica je bila izgladnela i dehidrirana, a kada je dobila prvi obrok, bila je veoma presrećna, objasnila je Edit i dodala da ne može da prestane da se zahvaljuje spasiocu i da obožava pažnju i češkanje koje dobija.

Pročitajte još: DIVNO: Ovaj pas je pronađen na ivici smrti, a sada se uspešno oporavlja zahvajujući ljubavi svojih spasilaca

Odličan izbor za sve mačke starosti od 1 do 7 godina jeste Natural Trainer Adult hrana. Ova hrana je izbalansirana tako da može da obezbedi opšte dobro stanje vaše mace svojim sastojcima. Takođe, morske alge koje su jedan od sastojaka, doprinose boljem izgledu krzna vašeg ljubimca.

spasiocu petface

Prethodni tekstMAČJI ZAGRLJAJI: Ovo je znak da Vas Vaša maca voli!
Sledeći tekstBANATSKO VELIKO SELO: Marko Protić spasio ranjenu srnu na zaleđenom jezeru!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime