Naslovna VESTI MAČKE KAKAV KRALJ: Ovaj čovek obožava da SPAVA SA MAČKAMA u sigurnoj kući...

KAKAV KRALJ: Ovaj čovek obožava da SPAVA SA MAČKAMA u sigurnoj kući za ljubimce!

0
spava sa mackama petface

Bio je to običan dan u Sigurnoj kući za kućne ljubimce u gradu Grin Bai, u Viskonsinu, kada je čovek ušao i raspitivao se o volontiranju. Predstavio se kao Teri i rekao da želi da pomogne u radu sa mačkama. To je bilo pre pola godine, a sada Teri dolazi svakodnevno u sklonište i menja živote svake mačke u skloništu.

Sigurna kuća za ljubimce je centar za usvajanje koji se specijalizovao za rad sa mačkama, različitih vrsta. Osnovni posao volontera jeste druženje sa mačkama, pružanje ljubavi i navikavanje mačke na interakciju sa ljudima. Svi volonteri u centru su zaista pažljivi i puni ljubavi prema mačkama, ali niko još nije imao volontera kakav je Teri.

NAJSLAĐI PRIZOR IKADA: Beba spava sa dva šteneta mopsa! (VIDEO)

-Upravo je ušao sa svojom četkom i počeo da češlja mačke, rekla je Elizabet Feldhausen, osnivačica sigurne kuće.

spava sa mackama petface

Teri je četkao i provodio vreme sa svakim mačetom koje se nalazi u svetilištu. On može da kaže sve o svakom mačetu, šta voli, šta ne voli, pozdravlja ih svakog dana i redovno se sa njima druži. Teri voli da se zavali u kauč sa macama i uz njihovo druženje ubrzo zaspi.

-Teri voli da spava, svaki dan ovde sa mačkama na kauču. Mačke vole kada zaspe, pa mu se uvuku ispod ruke, legnu na njega i spavaju i one, rekla je Feldhausen.

Ovaj bračni par je u svoju spavaću sobu morao da smesti još jedan krevet kako bi mogao da spava sa sedam udomljenih pasa!

Iako je to tako spontano, Terijeve popodnevne dremke su deo dnevnog reda u sigurnoj kući. Sve mačke obožavaju momenat kada on zaspe da mu se prišunjaju i spavaju sa njim.

Nikome u skloništu ne smeta što Teri spava. Oni smatraju da je njegov način druženja sa mačkama jedinstven i da je on izuzetan dobrovoljac.

spava sa mackama petface

-On jednako veme provodi sa svim mačkama, objasnila je Feldhausen.

Ovaj jedinstven način rada sa napuštenim načkama svakako zavređuje svaku pažnju i svako divljenje. Čovek se zabavlja i odmara na svom dobrovoljnom pozivu, radu sa mačkama.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPokušao je da pronađe hranu, a onda se zapetljao u BODLJIKAVU ŽICU!
Sledeći tekstMnogima je uragan Florens naneo zlo, ali njemu je SPASAO ŽIVOT!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime