Naslovna VESTI PSI SPAVA U SNEGU NA -20! Vlasnik hotela brani osoblju da je hrani.

SPAVA U SNEGU NA -20! Vlasnik hotela brani osoblju da je hrani.

0
spava u snegu

Ova kujica je danima boravila ispred jednog hotela na severu Rumunije gde su temperature veoma niske. Jedan turista je primetio nesrećnog psa kako spava u snegu i rešio da mu pomogne. Tada je čuo i potresnu priču o ovoj jadnoj kuji.

spava u snegu

Budućnost nije nikako bila svetla za ovu kujicu. Dani, a posebno noći su postajale sve hladnije i spustile su se do 20 stepeni ispod nule. Vlasnik hotela je više puta pokušavao da otera jadnicu, smatrajući da će ona smetati gostima hotela. Vrhunac svega je da je zabranio osoblju hotela zabranio da psu daju hranu i vodu. Neki od radnika su je sažaljevali ali niko nije hteo da je udomi. Potpuno sama, bila je osuđena na smrt od gladi i hladnoće.

POTRESNO! – Njihovi ŽIVOTI su OTKUPLJENI za 50 dolara.

spava u snegu

Jedan od gostiju hotela to više nije mogao da gleda. Želeo je da pomogne ali je znao da je ne može udomiti jer je imao već nekoliko kućnih ljubimaca. Nabavio je psu transporter i ćebe, donosio joj vodu i hranu. I to nije bilo sve.

spava u snegu

PRESTRAŠNO! – 19-godišnjak klao psa pa se hvalio na društvenim mrežama

Stupio je u kontakt sa organizacijom HOWL OF A DOG kako bi je oni primili u svoje prihvatilište. Članovi organizacije su bili dirnuti njegovom ponudom da kujicu doveze u njihov azil koji je bio udaljen gotovo 500 kilometara dalje.

spava u snegu

Kujica j dobila ime Indi. U prihvatilištu je utvrđeno da je stara oko 5 godina. Život na ulici je već ostavio tragove. Zubi su joj bili gotovo istrošeni. Nikada se neće saznati šta je sve preživeo ovaj nesrećni pas. Iako je bila veoma stidljiva i plašljiva kada je stigla u prihvatilište, uz negu i ljubav koji je prvi put osetila postala je divna i umiljata.

Izvor: HOWL OF A DOG Foto: PHOTO: YOUTUBE/HOWL OF A DOG

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.