Naslovna VESTI PSI ŠPIJUNI: Vlasnici su im u ogradi napravili rupe kako bi mogli da...

ŠPIJUNI: Vlasnici su im u ogradi napravili rupe kako bi mogli da gledaju na ulicu

0
špijuni, petface

Svi psi vole da budu na oprezu i isprate sve što se dešava u njihovoj okolini. Možemo da ih zovemo radoznalci, stražali ili špijuni… Njima su vlasnici u ogradi napravili rupe kako bi mogli da gledaju na ulicu.

Pored ukusnog obroka i duge šetnje, slobodno možemo reći da je sklapanje novih prijateljstava omiljena zanimacija pasa. Postoji jedna prepreka ako vam je ograda visoka i takva da se kroz nju ništa ne vidi.

NAKON REDOVNOG IŽIVLJAVANJA NAD ŽIVOTINJAMA: Pse od zlostavljanja spašavaju volonteri!

BEŽAO PREKO OGRADE, a on je samo hteo da ga pozdravi

Ipak, vlasnici koji toliko vole svoje pse i tu će naći rešenje, koje zaista može da bude kreativno. Ovi vlasnici dosetili su se da u svojoj visokoj, drvenoj ogradi probuše rupe taman tolike veličine da njihovi ljubimci mogu da gledaju kroz njih i da probuku njušku.

Njihove dnevne aktivnosti na ogradi postale su viralne na internetu kada ih je vlasnica snimila i okačila na TikTok. Na snimku se vidi njihova radost kada ona stiže kolima kući i guranje njuškica u rupe na ogradi.

Erin kaže da zna koliko njeni psi uživaju kada vide nove ljude koji prolaze pored kuće. Oni mašu repovima, načulje uši i veoma se raduju svakome ko obrati pažnju na njih, a još veće uzbuđenje je kada ih neko i počasti nekom krickalicom. 

Ljudi na društvenim mrežama bili su oduševljeni njenim snimkom dočeka. Neki su komentarisali da su gledali nekoliko puta, dok su drugi rupe u ogradi videli kao genijalnu ideju.

izvor: mirror.co.uk

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstGREŠKE U OBUCI KOJE ĆE UPROPASTITI PRIJATELJSTVO
Sledeći tekstSpasili psa nakon što je ŠEST SATI BIO ZAGLAVLJEN U CEVI

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime