Naslovna VESTI PSI SJAJNO: Studenti pokrenuli akciju „Mogu bit’ tvoja sponzoruša?“

SJAJNO: Studenti pokrenuli akciju „Mogu bit’ tvoja sponzoruša?“

1
sponzoruša petface

„Mogu bit’ tvoja sponzoruša?“ Ovako glasi naziv akcije koju su pokrenuli studenti Menadžmenta pri Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a koja za cilj ima zbrinuti na mnoge načine napuštene životinje!

Naime, akcija humorističnog naziva „Mogu bit’ tvoja sponzoruša?“ za cilj ima pronalazak što većeg broja ljudi koji su voljni da pomognu Udruženju „Šapica“. Želeći da urade nešto drugačije, studenti Ante Bubalo, Dora Bukovac, Petra Franić, Nikola Senzel i Damir Buković, pod mentorstvom novinarke Nine Slišković pokrenuli su akciju kako bi pokazali da baš svi možemo učiniti nešto za odbačene maišane.

sponzoruša petface

– Svi oni koji možda nemaju mogućnost udomiti psa ili mačku mogu se uključiti u ovu humanitarnu akciju i to doniranjem novca ili stvari. U obzir dolazi hrana i igračke za životinje, dekice, posude za hranu, oprema za njegu životinja, čak i građevni materijal, jer je samo sklonište u nezavidnom stanju, napisali su na EVENT-u organizatori ove sjajne akcije!

Pročitajte još:
HEROJ: Uskočio u hladnu Dravu i spasio mače, kog je vlasnik bacio sa mosta!

sponzoruša petface

Dodali su da građani svoje donacije mogu doneti 29. januara, u 16h, u dvoranu 3 Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Na istom mestu će se, nakon završetka projekta, održati edukativno predavanje o odgovornom vlasništvu, podizanju svesti o napuštenim životinjama, ali i deliti saveti o brizi o životinjama.

sponzoruša petface

Pročitajte još:
NEMA UDOMLJAVANJA ZA PRAZNIKE: Psi i mačke nisu poklon, već prijatelji za ceo život!

Da je akcija i više nego uspešna, govori podatak da je od njenog početka udomljeno već dva psa iz udruženja „Šapica“, kao i da su sjajni sutdenti sakupili doovljno hrane i sredstava protiv buva i krpelja za sledeća tri meseca!

– Sponzorišimo napuštene životinje, zaključili su na kraju!

BRAVO BRVAO BRAVO! Podrška i od nas! 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDAN OTVORENOG SRCA ZA ŽIVOTINJE: Mikser House i javne ličnosti za napuštene životinje!
Sledeći tekstSVE SE MOŽE, KAD SE HOĆE: Štene uči da siđe niz stepenice! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime