Naslovna VESTI PSI SRAMNO: Niko ne želi da mu iznajmi stan, jer ima pit bula!...

SRAMNO: Niko ne želi da mu iznajmi stan, jer ima pit bula! Odlučio – ostajemo na ulici obojica!

0
niko ne zeli da mu izda sta zbog psa petface

Njegovo ime je Dejv, a njegovog drugara Piti. Njih dvojica su u ovom trenutku najpoznatiji američki beskućnici i to iz jednog razloga. Dve pune godine Dejvu niko ne želi da izda stan, podrum, garažu – bilo koji objekat u kome bi ovaj dvojac mogao da živi. Od momenta kada je Dejv usvojio štene pit bula, postao je beskućnik, pa sada zajedno spavaju po skrivenim haustorima, ispod kamiona, mostova, gde god pronađu za to zgodno i koliko toliko toplo mesto.
„Po ceo dan Dejv šeta sa svojim psom ulicama i niko do sada nije hteo da mu ponudi stan, a kamoli prenoćište. Dnevno njih dvojica prepešače sigurno nekoliko desetina kilometara“, za lokalne medije govorio je Bob Skutro, Dejvov poznanik koji mu pomaže koliko god može i povremeno skuplja pomoć kako bi imali bar za hranu.
niko ne zeli da mu izda sta zbog psa petface
Uslov da bi Dejv dobio socijalnu pomoć je bio se odrekne “svog sina” Pitija. Dejv, naravno, na tako nešto nije ni pomišljao. Uz pomoć dobrih ljudi, Dejv preživljava – donose mu odeću, hranu i druge potrebštine – za njega i za psa.
Nakon što su američki mediji objavili ovu dirljivu priču o čoveku velikog srca i velikog ljubitelja životinja, na desetine ljudi širom Amerike pokušalo je da stupi u kontakt sa Dejvom i na taj način mu ponude smeštaj i pomoć.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVRLOOO EMOTIVNO: Dečak sa autizmom u suzama, zbog ponovnog susreta sa svojom izgubljenom macom! (VIDEO)
Sledeći tekstEvo kako da psu zaista budete najbolji prijatelj!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime