Naslovna VESTI PSI Reprezentativki Srbije otrovan pas Grof u parku: „Reagujte pre nego što nastrada...

Reprezentativki Srbije otrovan pas Grof u parku: „Reagujte pre nego što nastrada neko dete“!

0
Srbije petface

Ukoliko ste bar jednom posetili Instagram profil reprezentativke Srbije u streljaštvu, Bobane Momčilović Veličković, sigurno ste uživali u ljubavi koju je svakodnevno delila sa svojim psom, Grofom. Član porodice, ljubav, najbolji prijatelj – samo su neki od epiteta kojim je redovno opisivala fotografije svog belog švajcarskog ovčara!

28.decembra, Grof je otrovan! Tužnu poruku, koju je reprezentativka Srbije postavila na svoj Instagram profil, slomila je srce svih pratilaca:

PARAĆIN: Astor je bio vlasnički pas koji je u subotu OTROVAN u svom dvorištu!

– Grof je slučajno naišao na činiju, pažljivo pripremljenu i punu kobasica pomešanih sa otrovom, ostavljenu na zelenoj površini, gde se šetaju ljudi, gde prolaze deca. Pojeo je i preminuo. Pitam se kakva osoba može da uradi tako nešto. I kakav smo to narod. I kakva je to država koja nema vremena da se bavi ovakvim stvarima, napisala je Veličkovićeva.

Srbije petface

U nastavku je postavila pitanje koje prati svako novo trovanje životinja – kada će se NADLEŽNI BAVITI OVIM PITANJEM?

Srbije petface

– Juče je to bio naš Grof, sutra će biti neki drugi pas, a s obzirom na to da se ovo dešava jako često i po celoj Srbiji samo je pitanje vremena kada će nastradati neko ko nije životinja, i tada će morati da se pozabave ovakvim stvarima. Niko nema prava da oduzme nekome život, a njemu je oduzet! Pružio nam je samo ljubav, onako kako samo pas ume, i nije tražio ništa zauzvrat. Prerano si otišao, ali znaj da živiš dok god smo mi živi i da te volimo najviše ❤ Miša i Coka, dodala je Bobana.

ANDRIJANA: „Moj pas je otrovan. To nadležnima ništa nije značilo“!

 

Grof 2012-2017 Grof je slucajno naisao na ciniju pazljivo pripremljenu i punu kobasica pomesanih sa otrovom ostavljenu na zelenoj povrsini.Gde se setaju ljudi,gde prolaze deca.Pojeo i preminuo.Pitam se kakva osoba moze da uradi tako nesto.I kakav smo to narod.I kakva je to drzava koja nema vremena da se bavi ovakvim stvarima.Juce je to bio nas Grof,sutra ce biti neki drugi pas,a s obzirom na to da se ovo desava jako cesto i po celoj Srbiji samo je pitanje vremena kada ce nastradati neko ko nije zivotinja,i tada ce morati da se pozabave ovakvim stvarima.Niko nema prava da oduzme nekome zivot,a njemu je oduzet.Bio nam je clan porodice,prijatelj,bio nam je sve.Pruzio nam je samo ljubav,onako kako samo pas ume, i nije trazio nista zauzvrat. Prerano si otisao, ali znaj da zivis dok god smo mi zivi i da te volimo najvise ❤️ Misa i Coka

A post shared by Bobana Momcilovic Velickovic (@bobana.velickovic) on

I zaista, ko i kada će početi da se bavi ovim pitanjem? Ko će početi da se bavi svojim poslom? Koliko života treba biti ugašeno da bi onaj ko je nadležan odreagovao?

I kao što reče Bobana, „niko nema prava da oduzme nekome život“, a trovači ostaju nekažnjeni i deluju dalje i dalje,…

RIP, Grofe!

Foto: instagram.com/bobana.velickovic/

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOtkrivamo 3 tajne kako da mačka zavoli vašeg novog partnera!
Sledeći tekstKAKVA LJUBAV: Izgladneli psi nađeni zajedno nisu odustali jedan od drugog!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime