Naslovna VESTI PSI ČEKALA GA JE MESEC DANA: Vlasnik ostavio ženkicu, ona uginula zbog „slomljenog...

ČEKALA GA JE MESEC DANA: Vlasnik ostavio ženkicu, ona uginula zbog „slomljenog srca“!

0
srca petface

Uginula je od „slomljenog srca“. Tako je na svojoj stranici, svetski „Metro“ objavio priču o ostavljenoj ženkici na jednom aerodromu u Kolumbiji.

PROČITAJTE I:

VRLO EMOTIVNO: Pas zaplakao, kada ga je vlasnik ostavio vezanog na stanici i otišao – ZAUVEK!

Naime, pretpostavlja se da je vlasnik ostavio psa, koji je mesec dana pokušavao da ga pronađe. Posle mesec dana neuspešne potrage, pas je shvatio da se vlasnik neće vratiti po njega, sakrio se u ugao i odbijao da jede.

srca petface

Radnici na aerodromu, pokušavali su da brinu o njemu, davali mu svežu vou i hranu,a li on je sve odbijao. Čak su doveli i veterinara, koji je kućnog ljubimca hranio fiziološkim rastvorom.

PROČITAJTE I:

VRANJE: Pas čeka svog vlasnika, koji ga je ostavio tu i neće se vratiti!

Čak su i putnici i ljubitelj iživotinja, čuvši za ovu priču, pokušali da pomognu psu, kog su nazvali Nube Viajera, što znači “putujući oblak”.

srca petface

-Radnici na aerodromu su brinuli za ženku, dok je čekala da se njen vlasnik vrati. Međutim, pas je bio suviše tužan da bi jeo redovno, a na kraju je ženka prestala da jede u potpunosti, što je uticalo na njeno fizičko zdravlje. Veruje se da je čekala da se njen vlasnik vrati na aerodrom, ali se to nikada nije dogodilo, rekao je Alehandro Sotomonte Nino, veterinar iz Kolumbijske fondacije za zaštitu životinja.

Ženkica je pala u depresiju i uginula. Veterinar je saopštio da pas nije imao nikakvih bolesti, već je preminuo zbog depresije iliti „slomljenog srca“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.