Naslovna VESTI PSI IMA SRCE NA GRUDIMA: 27 sati čekali ispred prihvatilišta da je udome

IMA SRCE NA GRUDIMA: 27 sati čekali ispred prihvatilišta da je udome

0
srce na grudima, petface

Kada se desi ta ljubav na prvi pogled i odlučite da je baš taj pas vaš budući ljubimac koga ćete beskrajno voleti, onda ćete sve učiniti da ostvarite želju. Tako je jedna porodica kampovala ispred prihvatilišta za pse čak 27 sati kako bi osvojili njegovo srce.

I to nije bilo kakvo srce – to je srce koje ona nosi NA grudima. Upravo zahvaljujući jednom postu na društvenim mrežama, neodoljivim očima i dlaci u obliku srca na grudima, ova lepotica pronašla je svoje ljude, koji su od prvog trenutka pokazali da će uraditi sve za njenu ljubav.

ZAVEZANA I NA KRATKOM LANCU: Surovi vlasnik je ostavio i otišao u drugi grad!

ULEPŠAVAJU ŽIVOT I ČINE NAS ZDRAVIJIMA: Pet razloga koji će vas navesti da ODMAH uscojite psa 

Nakon što su iz prihvatilišta u Oklahomi podelili objavu da ova lepotica traži dom, a objava podeljena više od 27.000 puta, jedna porodica odlučila je da pokaže svoju apsolutnu spremnost da ona postane njihov budući član. 

Oni su 27 sati pre nego što je pas mogao da bude usvojen otišli i čekali ispred prihvatilišta kako bi, čim usvajanje bude moguće, zagrlili Lunu. Sve ovo prenosila je i televizija Fox23.

Prema pravilima skloništa, nakon dolaska kod njih, psi moraju da provedu tu najmanje 5 dana pre usvajanja. Takođe, nove porodice mogu usvojiti psa već posle prvog dolaska, pa su Lunini udomitelji želeli da budu sigurni da ih niko neće preduhitriti.

Iz skloništa su odmah podelili radosnu vest na mrežama, a mi se nadamo da će kuce širom planete imati ovakvu sreću i brzo dobiti porodicu i ljubav kakvu zaslužuju.

izvor: people.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstULEPŠAVAJU ŽIVOT I ČINE NAS ZDRAVIJIMA: Pet razloga koji će vas navesti da ODMAH usvojite PSA!
Sledeći tekstARHEOLOZI SU DOKAZALI: Miševi su DOVELI mačke u naručje ljudi!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime