Naslovna VESTI PSI TUŽNI OPROŠTAJ VLASNICE IVANE: “Stalo joj je srce zbog petardi, otišla je...

TUŽNI OPROŠTAJ VLASNICE IVANE: “Stalo joj je srce zbog petardi, otišla je nakon osam godina”!

0
srce zbog petardi petface

Nije izdržalo – stalo joj je srce zbog petardi! Nakon osam punih godina. Pucnjava petardi te veečri bila je kobna po osmogodišnju Angie, mešanku bernardinca i njufaundleda.

Uprkos tome što su je vlasnici smirivali na sve načine, dali joj tablete i bili uz nju sve vreme, strah je bio jači i srce je prestalo da kuca.

Bora Čorba poručuje: Ne budite retardi, MANITE SE PETARDI! (VIDEO)

– Naša Angie jutros nije mahala repom. S današnjim jutrom otišla je nakon više od osam zajedničkih godina. Srce joj je stalo, uzrok – pucnjava. Nesnosna. Zasluge za tu smrt idu našim susjedima. Viničanci i Viničanke, svi znate o kome se radi, napisala je tužna vlasnica Ivana, na svom Facebook profilu.

srce zbog petardi petface

Vlasnici iz Vinice pokraj Varaždina, za Novu godinu ostali su bez svoje najbolje četveronožne prijateljice, a uprkos svima apelima da se prestane sa bacanjem petardi i pucanjem vatrometa, žrtve i dalje postoje.

Hrvatska Udruženje “Spas” i “Prijatelji životinja”početkom prošle godine pokrenula su peticiju protiv upotrebe vatrometa i petardi.

– Petero je naših volontera ovih dana dežuralo u azilu, naši se psi jako boje. Smatram da velik broj vlasnika ljubimaca mrzi novogodišnje praznike baš zbog petardi i svega što proživljavaju njihovi ljubimci, kažu iz Udruge Spas i pozivaju na potpisivanje peticije.

DRAMA: Pas Meda skočio sa 4. sprata, uplašen od pucnja petardi!

Iz zagrebačkog Udružennja “Prijatelji životinja” navode da su podneli inicijativu Ministarstvu unutrašnjih poslova.

– Ako MUP ne donese takvu zabranu, tada je nužno da istim zakonom čim prije dopusti gradovima i općinama mogućnost da proglase takvu zabranu na svojemu području, ukazuju iz ovog Udruženja.

Nažalost, Angie je samo jedna u nizu žrtava, pretužno… RIP, lepotice…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.