Naslovna Slajder vesti SREĆA MU SE OSMEHNULA: Spasila mu je život, a onda ga i...

SREĆA MU SE OSMEHNULA: Spasila mu je život, a onda ga i usvojila

0
sreća se osmehnula, petface, mačke, mačor

Ovaj mačak bio je pogođen u glavu sa nekoliko metaka iz vazdušne puške, ipak sreća mu se osmehnula. Ona mu je spasila život, a onda ga i usvojila.

Ovaj osmonedeljni mališan preživeo je mnogo toga tokom svog kratkog života, ali sreća mu se ipak osmehnula i odlučila da mu pokaže da ovaj svet i nije toliko loš.

DA LI MAČKA TREBA DA PIJE MLEKO?: Evo odgovora (VIDEO)

MAČIJI SELFIE: šta se desi kada se mačka dokopa telefona? Hit na internetu!

Nakon što je zadobio teške povrede glave, bio je podvrgnut veoma rizičnoj operaciji kako bi mu odstranili metke kojima je pogođen. Velikim čudom ovaj mališan je preživeo operaciju, a jedina posledica je to što je ostao bez oka.

Simbolično, dobio je ime Pirat, a njegova veterinarka odlučila je da mu nakon spasavanja i ulepše život, pruži stalni dom i pokaže neki lepši svet.

Lusi kaže da su Pirata pronašli stanovnici Vingejta i sklonili u jednu štalu pre nego što su obavestili veterinare. Prvo su mislili da su ga napale kokoške i povredile mu oko, a onda su shvatili šta se ovom mališanu dogodilo.

sreća se osmehnula, petface, mačke, mačor

Ona kaže da mu je kuglica vazdušne puške ušla kroz oko i došla do vrha lobanje. Operacija je bila jako delikatna i rizična zbog njegove veličine i starosti. Postojao je veliki rizik od pada temperature.

Nakonoperacije nisu zanli kolikih će posledica biti, da li će biti oštećenja mozga… Možemo reći na sreću, Pirat je ostao samo bez oka. Bilo je problema sa vidom i na drugom oku, ali srećom on se brzo vratio.

Pirat sada uživa u Lusinom domu sa svojom braćom i sestrama koje je Lusi ranije usvojila i nadamo se da će ovaj ružni događaj ostati daleko iza njega.

izvor: bbc.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstARHEOLOŠKO OTKRIĆE: Pas pre 8.400 godina sahranjen sa vlasnikom
Sledeći tekstOporavlja se nakon što je POJEO SVOJ POVODAC

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime