Naslovna VESTI PSI IMAMO SREĆNE VESTI: Subotički Hačiko PONOVO sa svojim vlasnicima i zove se...

IMAMO SREĆNE VESTI: Subotički Hačiko PONOVO sa svojim vlasnicima i zove se Meda!

1
SREĆNE VESTI petface

Danas je dan za SREĆNE VESTI! Naime, u našu redakciju javila se divna Beti sa vestima da je popualrni subotički Hačiko PONOVO SA VLASNICIMA!

Juče je članove naše redakcije, ali i sve ljubitelje životinja, rastužila priča o psu koji danima čeka svog vlasnika ispred jedne banke u Subotici. Podsetite se:

SUBOTIČKI HAČIKO: Pas 3 dana sedi ispred banke i čeka vlasnika!

Da ima SREĆNE VESTI za nas, javila nam je Beti, koja je i pokrenula akciju kako bi nesrećnom psu pronašla vlasnike.

– Vlasnik psa i bicikle je Daniel iz Subotice, mlad dečko, koji ima ženu i troje male dece. Svako jutro dolazi biciklom do centra, tu ga ostavlja, zatim ide autobusom dalje 20ak km do posla. Prošlog četvrtka je tako krenuo na posao, biciklom do grada. Nije ni primetio da ga njihov pas prati sve vreme, rekla nam je Beti!

SREĆNE VESTI petface

Daniel je sticajem nesrećnih okolnosti pao sa bicikle i zadobio teške povrede. Međutim, uspeo je nekako da dogura biciklu do pomenutog mesta, ispred banke, zaključao samo jedan od tri lanca i krenuo ka autobusu, na posao.

– Bolovi su bili nesnosni i Daniel je stigao do taxi stajališta, gde je pao i nije mogao dalje. Taksisti su ga odvezli hitno u bolnicu. Za to vreme, njegova žena i troje dece uzaludno su tražili Medu, psa koji je tada prvi put nestao iz njihovog doma. Danima, u svakom ćošku u naselju, ali ga nije bilo. Nikome nije palo na pamet da je Meda za to vreme osvanuo u svim medijima i da se o njemu piše kao o najvernijem psu u Srbiji, kaže nam Beti!

BEOGRAD: Vesna obukla smrznutom psiću roze džemperić i spasila mu život!

Bili su očajni. Osim što su brinuli za zdravlje svog supruga i oca, žena i troje mališana su svakog dana uplakani tražili njihovog vernog prijatelja, Medu.

– Danas je Daniel pušten iz bonice i krneuo je po svoju biciklu. U tom trenutku ugledao je moju poruku koju sam ostavila ored bicikle i nazvao me. Nije mogao da poveruje kada sam mu ispričala šta s eu međuvremenu dešavalo. Naravno, odmah su preuzeli psa, čipovali ga, a na kraju su svi plakali od sreće, kaže nam Beti!

Ono što je najbitnije je da je ova skromna porodica ponovo na okupu, a Meda ponovo spava u svojoj toploj kućici!

PRESREĆNI SMO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

1 KOMENTAR

  1. Molim Vas da napravite oravu reportazu i sve ipak provjerite… precesto se desava da psi na kraju jos gore prodju…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.