Naslovna VESTI MAČKE SRODNE DUŠE – MAČAK SINATRA obožava devojčicu u INVALIDSKIM KOLICIMA

SRODNE DUŠE – MAČAK SINATRA obožava devojčicu u INVALIDSKIM KOLICIMA

0
mačak i devojčica u invalidskim kolicima

Sinatra i Kilei dokazuju da za svakog čoveka postoji srodna duša u životinjskom svetu. Samo treba biti uporan i strpljiv. Ulični mačak bele boje se iznenada pojavio u jednom kvartu u Palm Harborou u Floridi verovatno tražeći novo sklonište i hranu. Krajnje nepoverljivoj mački bilo je potrebno dosta vremena da dozvoli Krisu Pulu da je pomazi. Kris Pul radi u organizaciji koja se bavi spašavanjem i zaštitom mačaka u ovom gradu. Odlučio je da i ovu malu lutalicu skloni sa ulice. Posle nekoliko nedelja mačak je prebačen u sklonište i brzo se navikao na novi dom.

srodne duše

DECA O KOJIMA SANJA SVAKI PAS! Devojčice iz Pljevalja brinu o 25 pasa!

Dali su mu ime Sinatra jer bio prilično glasan i brbljiv, pogotovu kada je tražio pažnju i maženje. Kako bi mu našli stalan dom pozvali su porodicu Grigs koja se već duže vremena interesovala za uzimanje ljubimca. „Objasnili su nam probleme koje su imali sa odabirom mačke za dom i bila sam spremna da učinim sve kako bi im obezbedila pravu ljubimicu“ – kaže Larisa Kondarkjur iz prihvatilišta.

POGLEDAJTE OVAJ KORISTAN VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

ANI SE NIJE PREDALA – Pas koji je ostavljen da umre

Četrnaestogodišnja Kilei Grigs koristi invalidska kolica i sve mačke su se bojale tih kolica. Zbog toga nikako nisu mogli da nabave mačku za kućnog ljubimca. Kada je porodica Grigs došla u sklonište da upoznaju Sinatru on ih je sve iznenadio. Hrabro je ušetao u prostoriju i momentalno skočio u krilo Kilei, sklupčao se i počeo da prede. Ona ga je provozala, a on nije pokazivao nikakav strah, štaviše, kao da je uživao u tome. Bilo je jasno da se radi o ljubavi na prvi pogled.

srodne duše

„OFUCANI“ ULIČNI MAČAK POSTAO LEPOTAN!

Kada su ga doneli u novi dom, odmah je uskočio u Kilein krevet i njih dvoje su sada nerazdvojni. Po kući trči uvek ispred Kileinih kolica, nema nameru da beži ili se sklanja s puta. Ukoliko ga ona prestigne, jednostavno uskoči u njeno krilo.

Petface Viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRENOSIMO: JEZIV PRIZOR U PETNJICI – UBIJENI PSI ostavljeni kraj kontejnera
Sledeći tekstNESTAO BEZ TRAGA: maskota tržnog centra Piramida žrtva jednog čoveka! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime