Naslovna VESTI PSI ŠTA NAM PORUČUJE: Ako primetite da VAŠ PAS RADI ovako nešto, pročitajte...

ŠTA NAM PORUČUJE: Ako primetite da VAŠ PAS RADI ovako nešto, pročitajte šta to znači! (VIDEO)

0
sta nam govori petface

Svako ko ima psa zna koliko su ove životinje vezane za svoje prijatelje i koliko rado komuniciraju s njima. Mnoge stvari rade namerno, a njihovi vlasnici ponekad i ne shvataju da im njihovi prijatelji na četiri noge pokušavaju da nešto kažu, navodi Index.hr.

U nastavku pročitajte više o tome i doznajte kako se vaš pas oseća i šta misli o vama.

Naslanja se na vašu nogu

Kada ovo rade, to najčešće znači da žele vašu pažnju i žele da im posvetite malo vremena. Igrajte se s njima, mazite ih i odmah će se osećati bolje.

PROČITAJTE I:

OVO TAKO BOLI: Pas kroz rešetke pruža šapu svima, samo da ga SPASU OD EUTANAZIJE! (VIDEO)

REAKCIJA SPAŠENOG MEDE IZ POŽARA u Rusiji, obišla svet i naterala na suze sve koji su pogledali! (VIDEO)

ZAŠTO SU PSI SLIČNI DECI: Pelene, maženje, igra… (VIDEO)

Spuštanje glave i skupljanje

Kada ovo rade, to obično znači da se osećaju nesigurno i da žele da butu neprimetni. Verovatno ih je nešto uplašilo. U tom slučaju im je potrebna vaša podrška.

Bulji u vas

Možda se malo čudno osećate kada pas dugo bulji u vas širom otvorenim očima. Nema razloga za paniku, to je samo znak privrženosti i poverenja.

Donosi vam predmete

Pas vam donosi olovku, papuču, svoju omiljenu igračku ili neki drugi predmet koji nađe u kući ili dvorištu? Razlog je vrlo jednostavan – želi vam dati poklon. No isto tako, ovo može značiti da i on želi imati nešto poput tog predmeta. 

Spava na vašem krevetu

Mnogi psi vole da se rašire po vašem krevetu, a vas da steraju na rub. To zapravo ne znači ništa loše. Ovo je znak da vas vaš pas jako voli i da se ne želi da se rastane od vas ni preko noći.

zuri u mene petface

Sedi na vašim nogama

Kada pas sedne na vaše noge, svima daje do znanja da ste vi deo njegovog čopora. Budite ponosni! Ako je vaš pas inače malo povučen i plašljiv, ovo znači da vam veruje i da želi vašu zaštitu.

Drži jednu šapu u zraku dok stoji

Ovo znači da je vaš ljubimac jako koncentriran. Psi to često rade kada imaju neku genijalnu ideju pa o njoj detaljno razmišljaju.

Često zevanje 

Zevanje kod pasa znači isto što i kod ljudi. Umorni su ili im je jako, jako dosadno. Nemojte zaboraviti da je zevanje zarazno. Ako počnete zevati pred psom, velike su šanse da će i on početi zevati.

Uništava nameštaj i razbacuje stvari u kući

Jeste li se ikada vratili kući i videli da je vaš pas napravio pravi haos? Sami ste krivi! Na ovaj način psi komuniciraju sa svojim vlasnicima. Žele vam reći da se osećaju loše kada dugo ostanu sami. Jedno od rešenja su češće šetnje.

Da li se prepoznajete? 😉

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.