Naslovna VESTI Šta sve može MALO KREATIVNOSTI! :D

Šta sve može MALO KREATIVNOSTI! :D

0
krevetac za papagaja

Kad nekoga voliš onda to i pokažeš! Preko zvaničnog Twitter naloga Petface-a došli smo do jedne ne tako uobičajene priče o tome kako pristup “sam svoj majstor” može ulepšati život ljubimca. Sve što vam treba jesu malo ljubavi i kreativnosti. 😀 Ovaj papagaj se može pohvaliti vlasnikom koji budno razmišlja o tome kako da poboljša kvalitet života svom ljubimcu. 

papagaj u stanu papagaj u stanu

JedanBata, kako sebe naziva ovaj tviteraš, kaže: “Moj ljubimac po ceo dan boravi van kaveza!” Vlasnik je svom papagaju obezbedio komfor “spavanja u krevetu” umesto da čuči na letvici celog života, ali ne samo to. Bata je napravio još nekoliko mesta za sletanje i odmor svom ljubimcu koji tako po ceo dan provodi u zanimaciji.

papagaj na satu

Koliko je lako to sve uraditi svedoče njegove reči: “Uzeo sam komad šperploče kao što se koristi u školi za OTO dimenzija 10x20cm, i na tri ugla probušio rupe tek toliko da može da se provuče ‘majstorska’ žica (to je ona što služi za vezivanje stvari, ta žica je bez izolacije ili laka koji bi ptica grickala). Svaki kavez na svojim stranicama ima bar po neku horizontalnu šipkicu, za takve horizontalne šipkice sam privezao žice koje sam pre toga provukao kroz rupe na šperploči, i eto vodoravne površine na koju ptica može da se opruži a ne da ceo život čuči na prečkicama.”

krevetic za papagaja skica

Da li je lako biti ovakav “genije”, kako Batu nazivaju u komentarima, procenite sami. Ako imate ljubimca o kojem brinete preporučujemo da svaku ideju pretvorite u stvarnost, oni će to sigurno ceniti!  

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRIČA KOJA VRAĆA NADU: Štene bačeno u kanal konačno se oporavlja! (VIDEO)
Sledeći tekstSUZE SAME KREĆU: Napušteni psi odaju počast ŽENI VELIKOG SRCA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime