Naslovna VESTI Stand up komičari u humanitarnoj akciji za pomoć konjima u Lapovu!

Stand up komičari u humanitarnoj akciji za pomoć konjima u Lapovu!

0
stand up petface

Stand up komedija, ili kako je mnogi nazivaju popularna komedija sa primesama društvene satire, poslendjih godina je vrlo popularna i u granicama naše zemlje. Nastupi ovih profesionalaca daleko su gledaniji i posećeniji nego prethodnih godina, a upravo su zbog toga došli na ideju da ovo spoje sa humanošću!

Ovog petka, 24. novembra, nastupaće za napuštene konje u azilu „Staro brdo“ u Lapovu! Azil se nalazi u Lapovu i brine o konjima koje život, a ni ljudi nisu mazili. Finasira se samostalno i svaka pomoć je dobrodošla da bi se konji oporavili i živeli život dostojan čoveka… to jest konja!

stand up petface

Dakle, ukoliko volite stand up i životinje, dođite sutra od 21h u Papa Bear Pub, ulica Živka Davidovića 13, na Zvezdari, a nastup “Grbavih Tangi” će vam pričati i pevati svoje kultne pesme poput “Nevin u Lebanu”, “U tuđoga tatka pogolema patka”, “Plačeš li ti šta”…

Azil za konje „Staro Brdo“ je spasio Orku, kobilu u koju je ubrizgavan zmijski otrov!

Specijalni gosti večeri biće stand up komičari iz Beograda Ana Poznanović Anchy i Aleksandar Važić Alek. Svi koji su bili na njihovim nastupima, kažu, nisu se pokajali.

stand up petface

-Imamo i poklone. Naš darodavatelj književniik i advokat Arsenije Božović poklanja jednog hrčka za udomljavanje. Uslov je da brinete o njemu i da mu ne puštate pesme Žarka Dančua, rekli su organizatori.

NAJEMOTIVIJA PRIČA IZ RIJA: Odrekla se zlatne medalje zbog svog konja!

Rezervacije su neophodne, a možete ih obezbediti na broj 060/72 72 237. Ulaz se ne naplaćuje, ali vas pored njega čeka kutija za humanitarni prilog za azil.

stand up petface

-Ne morate baš da se vodite onom poznatom “pola pije, pola Šarcu daje”, ali pomozite da i konji Starog brda budu napojeni i nahranjeni. Sve informacije na eventu „Humanitarno veče komedije za konje azila “Staro brdo”, rekli su organizatori!

Vidimoooo se sutra!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.