Naslovna VESTI PSI STANIMO OVOME U KRAJ: Na festivalu u Kini ubijeno na stotine pasa,...

STANIMO OVOME U KRAJ: Na festivalu u Kini ubijeno na stotine pasa, tri aktivistkinje napadnute

0
stanimo ovome u kraj petface

Ove scene su užasne i neverovatne. Ovo je festival psećeg mesa. Ovo je horor uživo.

Jedna aktivistkinja, koja se bori za prava i zaštitu životinje je pretučena od strane naoružanih preprodavaca pasa kada je pokušala da oslobodi zarobljene pse iz tesnog kaveza, u kojima je obično bio preveliki broj pasa. Pored nje, napadnute su još dve aktivistkinje koje su pokušale da ih spreče u nameri da prodaju pse zarad mesa.

PROČITAJTE I:

Od sledeće godine, zlostavljanje životinja se tretira kao “zločin protiv društva”!

-Za vreme proslave letnjeg solsticija u provinciji Guangxci u mestu Yulin održava se najzverskije i najokrutnije masovno ubijanje pasa, i ove godine. I pored peticija iz celog sveta i dugogodišnje borbe kako u svetu, tako i aktivista u Kini, nema kraja ovom mučenju najboljeg ljudskog prijatelja. U pitanju je novac, a ne tradicija. Male zarade za siromašne, velike za organizatore i krugu zla se kraj ne nazire. Aktivisti se prebijaju, ponekad i na smrt. Nema milosti. Teško je i zamisliti kakvi su to zločinački umovi sposobni za ovakva zverstva, napisali su ljudi u opisu posta na Fejsbuk stranici Koalicija za život.

Ovaj frestival obično traje desetak dana i za to vreme se ubije veliki broj nedužnih životinja. Apeli u svetu postoje da se zabrani ovakva manifestacija, ali se ona ipak održava. 

Napad na aktivistkinje je još jedan dokaz koliko je to nasilan i zlostavljački festival.

Ovom mora da se stane u kraj.

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.