Naslovna VESTI MAČKE NEVEROVATNO: Mačak Kleo je pronašao put do svoje vlasnice koja se nalazila...

NEVEROVATNO: Mačak Kleo je pronašao put do svoje vlasnice koja se nalazila u staračkom domu!

0
staračkom domu petface

staračkom domu: Psi su sinonim za vernost i tu nema nikakvog spora. Ipak, priča koja sledi pokazaće nam da kada je u pitanju prava ljubav i posvećenost, granice u lojalnosti ne postoje.

Pročitajte još: TO JE VERNOST: Pas Sisi SAM našao put do bolnice, u kojoj je njegova vlasnica! (VIDEO)

Mačak po imenu Kleo je nedavno odvojen od svoje porodice sticajem okolnosti. U  pitanju je 8 godina star mačak duge dlake, koji je nekada davno udomljen sa ulice. Nije prošlo puno vremena kada je on doneo odluku da mu je mesto uz ljude koje voli. Naime, vlasnica ovog neobičnog mačka, stara dama po imenu Nensi Koven je morala da ode u starački dom. Njena porodica nije mogla da se brine o ovom krznenom lepotanu, pa ga je poklonila komšijama. Nakon dve nedelje, Kleo je odlučio da napusti svoju novu porodicu i da krene u potragu za svojom voljenom vlasnicom Nensi.

Pročitajte još: Hrvatska: Nakon 4 dana staricu (78), koja boluje od demencije, pronašao pas!

Dve nedelje nakon što je gospođa Nensi došla u naš dom, u našem dvorištu počela je da se pojavljuje i mačka. Bilo je veoma čudno, zato što je ona došla niotkuda i sve vreme je spavala na klupi ispred zgrade, rekla je Lora Kostelo, jedna od zaposlenih u staračkom domu Brimli Haus.

staračkom domu petface1Mačka je nastavila da se pojavljuje i naredne dve nedelje. Nakon tog perioda, svima je postao jasan razlog pojavljivanja ovog neobičnog i istrajnog posetioca. Naime, njegova vlasnica Nensi je sa bolničarkom Laurom Kostelo krenula u šetnju kada je zapazila Klea. Isprava, ona je prokomentarisala kako ovaj mačak izuzetno podseća na njenog ljubimca, a potom je i dodala:

Moj mačka je izgubila deo repa u saobraćajnoj nesreći.

Bolničarka je prišla mački da proveri, i imala je šta vidi. Deo repa zaista je nedostajao, a mačak je bio niko drugi do Kleo, mezimac gospođe Koven.

Pročitajte još: SEĆANJE NA „OLUJU“: Dena je pas koji je pronašao svoju porodicu nakon 139 dana i 500 kilometara!

Ubrzo je stigla i potvrda od sestre stare dame da je njen mačak nestao iz porodice kojoj je ostavljen na staranje. Više nije bilo nikakve dileme da je zaista u pitanju Kleo, glavom i brkom.

Starački dom se saglasio sa tim da ovaj mačak ostane uz svoju voljenu vlasnicu koliko god on to želi. Posle svega što je on prošao, pokazao je da je njegovo mesto pored žene koju najviše voli- njegove vlasnice Nensi Koven.

Zaista divna i neverovatna priča!

 

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUPOZNAJTE NAJSLAĐI PAR: Rex, bokser i morsko prase Smores, nerazdvojni prijatelji!
Sledeći tekstSLAVIČINA PRIČA: Ovo je Čoki, medeni pas koji je meta nasilja komšija. Pomozimo mu da nađe dom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime