Naslovna VESTI PREDIVNA PRIČA: Stare gume pretvorio u krevete za NAPUŠTENE pse! (FOTO)

PREDIVNA PRIČA: Stare gume pretvorio u krevete za NAPUŠTENE pse! (FOTO)

0

Kada se kreativnost i želja za stvaranje bolje okoline spoje, stvaraju se predivne priče. 23-godišnji Amarildo Silva voli životinje koliko i okolinu, pa je tako došao na ideju koja će biti korisna za oboje, te odmah počeo raditi na ostvarenju iste.

Stare i iskorišćene gume od automobila, počeo je da pretvara u krevete za životinje i bezbroj napuštenih životinja u svom naselju. Inače, u brazilskom gradu Campina Grande gde živi, napuštenih životinja ima pet puta više nego stanovnika.

MEŠTANI UZNEMIRENI ZBOG POJAVE OVE ŽIVOTINJE: Prvi put viđeni posle 40 godina!

Nakon što je napravio krevete, primetio je da napušteni psi vole da se ušuškaju preko noći na svojim novim omiljenim mestima za spavanje. Kao umetnik, Amarildo je obožavao da od starog materijala pravi nove stvari, a svoju kreativnost pretvori u nešto korisno, što je u isto vreme ugodno i očima.

PREDIVNA PRIČA: Stare gume pretvorio u krevete za NAPUŠTENE pse! (FOTO)

Nakon što je prikupio gume iz parkova, odlagališta i sa ostalih mesta gde ih je našao, one su prošle kroz detaljan proces rezanja, čišćenja i ribanja. Kada se osuše, Amarildo ih farba svetlim bojama i dodaje posebne detalje, popit kostiju, šapa i srca. Ukoliko ima i ime ljubimca, i to je uključeno u dizajn.

NESVAKIDAŠNJE: Papagaji isterani iz parka jer su PSOVALI prolaznike!

Potom izreže rupe sa strana koje služe kao ručke, stavlja krevet napravljen od mekanih jastuka u rupu, koje prevlači sa predivno dizajniranim materijalima.

Ovaj posao omogućio mu je da da otkaz na poslu u supermarketu. Posao bi mogao potpuno promijeniti Amarildov život. Njegov rad je prepoznat i od strane lokalnih skloništa i dobrotvornih organizacija za pse, posebno zbog pozitivnog uticaja na okolinu i životinje koje lutaju po gradu. Postao je inspiracija mnogima!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.