Naslovna VESTI PSI Ovaj čovek udomljava stare životinje koje niko ne želi

Ovaj čovek udomljava stare životinje koje niko ne želi

0

Upozoravamo vas da će vam biti potrebne papirne maramice, kada pročitate priču koju imamo da podelimo sa vama. Nekoliko meseci nakon što je Stiv Grig ostao bez svog voljenog psa, i dalje se osećao tužno i beznadežno. A ono što je odagnalo njegovu tugu jeste sjajna ideja: da udomi drugog psa. I to ne bilo kog psa!

stare petface 2Stiv je otišao u lokalno prihvatilište u Denveru, u Koloradu, i tražio je starog psa koji ima najmanje šanse da bude udomljen. Na stare pse, nažalost, gotovo niko ne obraća pažnjju, čak i kada imaju dosta ljubavi da pruže. Stiv je udomio dvanaestogodišnju čivavu sa šumom na srcu i slabim kolenima. A onda je ova porodica pasa koji su imali najmanje šanse da budu udomljeni rasla i rasla. Sada Stiv ima čak 10 starijih pasa.

Pročitajte još: Slađana Milošević APELUJE: Oni su stari psi i trebaju našu pomoć!

– Normalan dan za mene znači ustajanje u pet ujutru i pravljenje doručka za sve njih, kaže Stiv, objašnjavajući da svaki od njih ima poseban plan ishrane s obzirom na to da svaki od njih ima drugačiji problem.

Isto tako se brine i o svim posetama veterinaru i grumeru, a u isto vreme daje lekove svim psima sa zdravstvenim problemima. On dolazi sa posla kući na ručak kako bi pustio pse napolje i dao im poslastice.

stare petfaceDa ne mislite da Stiv voli samo stare kuce, on je i „tata“ svinje po imenu Bikini, a ali i dve patke, dve mačke, dva goluba i nekoliko kokošaka. Premda ovaj divni čovek nema prostora za više životinja u svom domu, on ipak planira da ih ima više u budućnosti i smatra da su stariji psi izuzetno mudre životinje.

– Ispunjavajuće je kada znate da su svi ovi mališani srećni i voljeni. To čini moj život vrednim, objašnjava Stiv.

Pročitajte još: Novembar je mesec udomljavanja starijih pasa: Zašto udomiti starijeg psa?

Ukoliko želite da pratite avanture ove vesele „penzionerske“ družine, to možete učiniti putem Stivovog Instagram naloga, koji ima skoro 600 hiljada pratilaca koji jedva čekaju da vide šta će Stiv objaviti sledeće.

stare petfaceDA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSREĆA ZA MALU DEVOJČICU – Malo prljavo napušteno mače našlo stalni dom.
Sledeći tekstNEVIĐENA SVIREPOST: Zaključao psa u kavez i bacio u vodu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime