Naslovna VESTI PSI BOR: Đaci videli starijeg čoveka, kako baca štene sa prozora!

BOR: Đaci videli starijeg čoveka, kako baca štene sa prozora!

0
starijeg čoveka petface

Novi slučaj nasilja nad životinjama vodi nas u istočnu Srbiju i grad Bor. Sluaj pred kojim smo i mi zanemeli, što zbog nasilja, što zbog činjenice da je u pitanju štene, ali i toga da su svedoci bili đaci!

Kako su objavili na svojoj stranici, volonteri Udruženja za zaštitu životinja Borske šape, sve se dogodilo juče, pre nešto manje od 24 sata, a o počinitelju ovog gnusnog zločina se još uvek ništa ne zna.

starijeg čoveka petface

PROČITAJTE I:

JEZIVO NASILJE U SRBIJI: N.A. (12) bacio MAČE psima, pa se sa vršnjacima smejao i sve snimio!

– Po rečima i pozivu uznemirenih đaka, štene je bačeno od strane njima nepoznatog, starijeg čoveka sa zajedničke terase zgrade koja je odmah do Osnone škole “Vuk Karadžić”. Molimo sve one koji su videli ili znaju bilo šta o ovom stravičnom događaju da pišu i INBOX stranice, kažu volonteri.

O stanju šteneta se ne zna još uvek ništa novo, osim informacija koje su volonteri udruženja podelili odmah nakon ovog slučaja.

starijeg čoveka petface

-Znamo da ste svi zabrinuti, volonteri su trenutno na terenu i čim budemo imali novosti javljamo. Poslednja informacija je da je bilo jako uznemireno, sa povišenom temperaturom, imalo je drhtavicu i lupanje srca, bez vidljivih preloma, dodali su.

Ukoliko imate bilo kakva saznanja o ovom slučaju nasilja, javite se, jer svako ćutanje je učestvovanje u istom. PODELITE.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.