Naslovna VESTI PSI PRETUČENO ŠTENE U BEOGRADU: Ovaj mališa se oporavlja i traži dom!

PRETUČENO ŠTENE U BEOGRADU: Ovaj mališa se oporavlja i traži dom!

1
štenac petface

Crno štene, staro svega sedam meseci, nađeno je na Košutnjaku kako cvili od bolova i straha. Preslatki štenac je očito imao tu nesreću da naleti na ljude koji su bili spremni da mu nanesu teške telesne povrede.

Aleksandra Milošević iz Beograda se pobrinula da ova kuca dobije prvu pomoć. Sa svojom ćerkom ga je smestila u kola i odvela kod veterinara. Doktor je konstatovao teške i vidljive povrede na čitavom telu koje je naneo čovek. Štene je šutirano u glavu, stomak, povređena mu je karlica, koleno, a ima i povrede oka.

Pročitajte još: PROKUPLJE: Lazar V. ponovo slavi i veliča NASILJE i BORBE PASA!

štenac petface

Jadničak cvili na svaki pokret i teško se oslanja na nogice, ali ima volju da se oporavi. Dobio je terapiju kortikosteroida kako bi mu ublažili bolove.

Pročitajte još: NEZAPAMĆENO NASILJE U KRALJEVU: Pas Brundo bačen sa trećeg sprata!

štenac petface

Štene je s velikim razlogom preplašeno, ali i dalje umiljatog pogleda i vesele prirode. Završio je sa terapijama, slede vakcinacija i čišćenje od parazita. Ovom mališanu je sada potreban privremeni ili stalni smeštaj, tako da Aleksandra poziva sve ljude dobre volje da, ako mogu, udome ovo divno štene!

1 KOMENTAR

  1. Ako umobolnik cita moze da mi se javi pa da ja njega polomim kao on neduznog pda.Debil je to i to porodicno.Kukavicka ljigava gnjida.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.