Naslovna VESTI PSI ŠTENCI NEĆE MOĆI DUGO bez doma, a tako su preslatki!

ŠTENCI NEĆE MOĆI DUGO bez doma, a tako su preslatki!

0
stenci nece moci dugo petface

Pre nekoliko dana Udruženje „Hrabro srce“ iz Vrbasa pozvano je u pomoć oko kučića, veoma malih, kojih je bilo sedam. Ljudi iz udruženja su otišli u Lovćenac čim su dobili poziv kako bi pomogli kučićima.

-Javljeno nam je da su bolesni, imaju dijareju, gladni i da niko ne želi da pomogne, a devojka koja ih je našla ne može da brine o njima, jer neće biti tu i pritom joj dvorište nije ograđeno, navode iz Udruženja „Hrabro srce“ na svojoj Fejsbuk stranici.

PROČITAJTE I:

BIO JE SAM, izujedan i polomljen od drugih pasa, ostavljen na ulici! (VIDEO)

Kučići i kuja su pregledani od strane veterinara i on im je dao vakcine i terapiju.

stenci nece moci dugo petface

-Bio je veterinar koji je ustanovio da kuja ima mastitis, dao joj je terapiju, a kučićima injekciju protiv parazita. Mi smo odneli hranu i preneli kučiće u zadnji deo dvorista, koji je delimično ograđen, pa smo pomogli da zatvorimo mesta kroz koja bi štenci mogli da prođu, piše na Fejsbuk stranici udruženja.

Udruženje objašnjava da je sada šest kučića, imaju oko dva meseca i spremni su da idu u novi dom. Ko je iz Lovćenca ili okoline i želi da pomogne, neka se javi. Udruženje se zahvaljuje Milošu na donaciji od koje je kupljena hrana za štence.

PROČITAJTE I:

PAS IMAO MNOGO SREĆE: Izleteo je pred automobil i uspeli su da zakoče!

-Kuja ima mastitis i nije u stanju da ih hrani. Neke je i pojela. Ostali su u redu, očišćeni su od parazita i čekaju domove. Kuja je dolutala kod devojke u dvorište i tu se okotila. Devoka nema iskustva sa psima, pa nije predvidela moguće nevolje. Pozvala nas je kada je sve to počelo, odnosno uginuća štenaca. Ne znamo koliko dugo nisu jeli, objašnjavaju iz Udruženja „Hrabro srce“ za PetFace.

stenci nece moci dugo petface

Iz udruženja govore da je situacija alarmantna, jer devojka koja birne o njima ima hranu da pokrije neki period, ali ona nema uslova sve da ih zadrži.

-Polako će rasti, a s tim i jačati i bežati iz dvorišta koje nije adekvatno ograđeno. Pomoć oko smeštaja je preko potrebna, navode iz Udruženja „Hrabro srce“.

Štenici su mešanci od labradora i mešanke, POTREBNA JE POMOĆ HITNO.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.