Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Kako je štene osvojilo srce jedne nezainteresovane mačke?

Kako je štene osvojilo srce jedne nezainteresovane mačke?

0
štene petface

štene: Ova priča podsetila nas je period osnovne škole, a gotovo smo sigurni da će i vama oživeti neke stare uspomene. To su bile godine najlepših ljubavi i najiskrenijih prijateljstava.

Pročitajte još: NIJE FOTOMONTAŽA: 20 fotografija gigantskih pasa svojom pojavom ostavljaju bez daha!

Verujemo da se svako od vas našao u situaciji da ima simpatiju, koja ne obraća puno pažnje vas i vaše značajne poglede. Koliko god se trudili da zapodenete razgovor sa njom, ta vaša “tiha patnja” bi okretala glavu na drugu stranu. Pozivali biste je da podelite užinu na velikom odmoru mnogo puta, ali bezuspešno. Sve do jednog trenutka. Kao da se nešto promenilo preko noći. Vaša simpatija najednom je počela da vas sluša i da vas posmatra sa nekim čudnim sjajem u očima. Da, da…vremenom ste počeli da uviđate kako vam je emocija postala uzvraćena i vašoj sreći nije bilo kraja.

Pročitajte još: PRESMEŠNO: pas uhvaćen kako žvaće papir!

Upravo to je bio scenario po kome se odigrala i priča o kojoj ćemo vam danas govoriti. Akteri ove priče su Tikls, riđa mačka, uvek smirena i nezainteresovana i Marli, preslatko štene. S obzirom da je Marli u porodični dom stigao posle mace, ona i nije baš bola oduševljena pridošlicom. Mališan je prvo bio stidljiv i nije ni znao kako da se približi ovoj krznenoj lepotici.

štene petface

Onda je štene počelo da je gleda, ne bi li ona napokon obratila pažnju na njega. Zatim je krenuo da joj se približava sve bliže i bliže, istrajan u nameri da njih dvoje postanu prijatelji.

štene petface

Štene nije htelo da odustane i sve ove postupke je ponavljao iznova i iznova. I znate šta?! Maca je posustala i počela da se mazi sa ovim mališanom. Po rečima njihove vlasnice oni se sada sjajno slažu, a čak i spavaju zajedno.

štene petface

Kao što je bitno kako se vaši ljubimci slažu, veoma je bitno i šta oni jedu. Da budemo iskreni – teško će se slagati, ukoliko jedno drugom otimaju ukusne zalogaje koje ste im poslužili. Veoma je važno istaći da svakom ljubimcu morate priuštiti hranu koja je prilgođena njegovim nutritivnim potrebama. S obzirom na to da su mace izraziti mesojedi, ali i da su izbirljive kada su njihovi obroci u pitanju, njima je potrebna hrana sa što više mesa i sa što manje dodataka poput voća i povrća. Za hranu svake mačke, od ključnog je značaja da sadrži taurin. U pitanju je amino-kiselina koju mačiji organizam ne proizvodi, a od koja je veoma bitna za njen organizam. To je razlog zbog kojeg se ona mora uneti kroz ishranu. Kada mace konzumiraju pseću hranu mogu se javiti posledice kao što su promene na srcu ili slabiji vid.

štene trainer mačke petface

Kada je ishrana u pitanju, mi konsultujemo samo eksperte. Zato vam predlažemo Trainer, kao najbolje rešenje za ishranu vaših ljubimaca.  U pitanju je super premium hrana, koja u svojoj proizvodnji primenjuje holistički princip i potpuno je u skladu sa prirodom. Linije za pse i linije za mačke u potpunosti će odgovoriti na nutritivne potrebe vašeg ljubimca. Neophodno je samo da potražite pakovanje namenjeno uzrastu i veličini vašeg četvoronožnog prijatelja.

štene trainer psi petface

Budite sigurno da se vaši ljubimci neće otimati oko ukusnih zalogaja, već će sve svoje slobodno vreme provoditi u igri i dremkanju.

 

Prethodni tekstKRATKI FILM: Kako je pas iz prihvatilišta spasao život čoveku koji ga je udomio!
Sledeći tekstBEOGRAD: Marija je pronašla OTROV bačen u dvorištu, a uprkos pozivima niko nije nadležan!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime