Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET IZDRŽLJIVOST BEZ PREMCA: Izgubljeno štene je plivalo satima, sve dok ga nisu...

IZDRŽLJIVOST BEZ PREMCA: Izgubljeno štene je plivalo satima, sve dok ga nisu spasili mornari koji su ga slučajno opazili

2
štene je plivalo satima petface

štene je plivalo satima: Iako o psima svakodnevno pišemo, oni ne prestaju da nas iznenađuju svojim ponašanjem. Naša naredna priča govori o jednom mališanu, čija je želja za životom bila toliko jaka da je sate proveo plivajući u ledenoj vodi, sve dok nije opažen od strane posade jednog čamca.

Pročitajte još: Dijana je sa svojim mužem krenula na odmor, a završili su spasavajući 34 napuštena psa! (FOTO)

Tragom priče idemo u Italiju, odnosno u okolinu Napulja, gde se ceo događaj i odigrao. Na dvadesetak kilometara od obale, posada jednog broda primetila je u vodi nešto neobično. Naime, ka njihovom brodiću plivao je maleni pas. Čim su shvatili o čemu se radi, nijednog trenutka nisu razmišljali da li da pomognu štenetu u nevolji. Međutim, oni nisu smeli da uključuju motor, pa su  tako morali da čekaju da im se mališan što više približi kako bi uspeli da ga uhvate. U međuvremenu su ga bodrili i navijali da istraje. Čim se ukazala prilika, jedan čovek sa broda, uspeo je da životinjicu otme od zagrljaja hladnih talasa. U pitanju je bilo štene labradora, dezorijentisano i promrzlo. Čim je dospeo na čvrsto tlo brodića, njega je u zagrljaj uzela jedna od prisutnih žena, kako bi ga ugrejala i do znanja mu stavila da je sada na sigurnom. Štene se treslo pa su pokušavali da mu povrate tempteraturu trljajući mu krzno i pokrivajući ga jaknom.

štene je plivalo satima petface

Ljudi sa broda slučaj su prijavili obalskoj straži, pa su tako saznali da je jedna porodica prijavila nestanak malog labradora. Naime, nekoliko sati ranije, sa jednog trajekta, ovaj nestaško se izvukao sa povodca i upao u vodu. Dakle, ovaj izgubljeni mališan je dakle plivao satima, čekajući da ga neko primeti. I na kraju, priča je dobila najbolji mogući epilog– štene je spaseno, a porodica je našla svog voljenog ljubimca.

štene je plivalo satima petface

Da bi jedno štene imalo ovoliko energije i da bi se pravilno razvijalo potrebno mu je obezbediti kvalitetnu ishranu. Da o ovom aspektu posebno treba voditi računa potvrđuje i činjenica da greške koje se naprave u najranijem uzrastu, kasnije se veoma teško ispravljaju. Naša preporuka za vaše mališane je hrana Taste of the Wild. Ova hrana proizvedena je po specijalnoj filozofiji koja podrazumeva da psi i mačke kao kućni ljubimci, treba da jedu hranu koju su jeli njihovi preci nekada ranije u divljini. Stoga, u sastavu ona ima meso srnetine i bizona, kao i voće i povrće, na bazi kojih štene u svoj organizam unosi preko potrebne antioksidanse.

štene je plivalo satima petface

Pored pravilne ishrane, obasipajte svoje štene ljubavlju i posvećujte mu sve svoje slobodno vreme, a on će  vam sigurno biti najbolji prijatelj na koga uvek možete da se oslonite.

Pogledajte i snimak spasavanja šteneta koje je plivalo satima:

Prethodni tekst8 zakova da vas vaša mačka voli – na malo „neobičan“ način!
Sledeći tekstSUBOTICA: Bobi pas u tranformaciji dana – od pakla do raja! (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime