Naslovna VESTI PSI Ovo štene pit bula izgledalo je kao “velika, krvava krasta”! Danas je...

Ovo štene pit bula izgledalo je kao “velika, krvava krasta”! Danas je on pravi lepotan!

0
štene pit bula petface

štene pit bula: Ovo je još jedna u moru priča o ostavljenim ljubimcima. O životinjama koje je neko, ni krive ni dužne, ostavio da se snalaze same sa svim okrutnostima koje sa sobom nosi ulični život. Srećom, on je danas zdrav i na korak od života u toplom, porodičnom okruženju.

Pročitajte još: Štene koje je ostavljeno u kesi da umre, konačno je našlo svoj dom!

štene pit bula petfaceJednog dana vlasnik šteneta pit bula odlučio je da povede mališana u šetnju. Ono što maleni Dempsi nije znao je da se iz šetnje nikada neće vratiti svojoj kući. Vlasnik ga je vezao isred jedne apoteke i okrenuo se bez pozdrava. Štene je imalo težak oblik šuge i ozbiljnu infekciju oka. Zbog stanja u kome se nalazio, svi prolaznici su od njega okretali glavu. Konačno, posle izvesnog vremena priča o Dempsiju došla je do lokalnog Udruženja i volonteri su došli po njega:

On je bio jedna velika, krvava krasta, ispričala je Stejsi Grinvald iz Friends to the Forlorn Pitbull Rescue listu Dodo.

Pročitajte još: DIRLJIVO: Magare koje je ostavljeno da umre, oporavilo se zahvaljujući nezi jednog šteneta

Ova humana devojka odlučila je da pruži privremeni dom ovom nesrećnom mališanu. Za to vreme, lečila ga je antibioticima i lekovitim kupkama. Još važnije od svega toga, pružila mu je mnogo ljubavi i pažnje. Nakon tri nedelje, teško stanje u kom se ovo štene pit bula nalazilo počelo je da se popravlja.

štene pit bula petface

Kada je došao kod mene, on je bio toliko tužan i nesrećan u svojoj koži da se to teško može rečima opisati. Ipak, ubrzo došlo je promene. Od psa koji je bio jako tužan i grub, on je postao jedan od najsrećnijih i najdivnijih pasa koje možete sresti.

Pročitajte još: VIDEO: Štene pit bula skače od sreće kad shvati da se njegov spasilac vratio da ga udomi!

štene pit bula petfaceNajbolji deo tek sledi. Štene pit bula po imenu Dempsi nedavno je napustilo dom Stejsi Grinvald i zaputilo se u novu porodocu. Iako je u pitanju probni period, mi ne sumnjamo da će ih ovaj mališan opčiniti svojom pojavom i da će zauvek ostati u njihovom domu.

štene pit bula petface

DEMPSI, ŽELIMO TI SVU SREĆU OVOG SVETA!   

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKVA NAVIGACIJA: Mačak rase mejn kun pomaže gluvom vlasniku na krstarenju!
Sledeći tekstNIŠ: Potraga za vlasnicima koji su ostavili iznemoglog konja na ulici i POBEGLI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime