Naslovna VESTI PSI ZAJEDNO MOŽEMO: Za manje od dva sata, štene sa odsečenim šapama, UDOMLJENO!

ZAJEDNO MOŽEMO: Za manje od dva sata, štene sa odsečenim šapama, UDOMLJENO!

1
štene sa odsečenim šapama petface

Bilo je potrebno manje od dva sata da se štene sa odsečenim šapama spasi i pomeri sa ulice! Naime, juče smo preneli vest sa portala Blic.rs da je pronađeno štene sa odsečenim šapama na ulicama Malog Zvornika. Podsetite se:

NOVI SLUČAJ NASILJA: Dvomesečnom štenetu u Malom Zvorniku odsečene šape!

Za manje od dva sata, štene je zbrinuto, a prema rečima veterinara Dejana Bugarina iz Malog Zvornika humanost je pokazala žena iz Karakaja, koja je oko 16 časova odnela štene.

– Bio sam kraj kučeta skoro celo popodne i neprekidno su me zvali čitaoci Blica koji su bili dirnuti pričom o povređenom štenetu. U trenutku kada sam otišao do ambulante došla je žena iz Karakaja za koju znam da se zove Gordana i čuo sam da je veliki ljubitelj životinja. Milica Jeremić iz Beograda me takođe zvala da je spremna da dođe po štene, ali, eto, već je neko preuzeo brigu o njemu, rekao je veterinar.

štene sa odsečenim šapama petface

Štene je odmah prebačeno do Beograda na dalje lečenje, a ukoliko sve bude kako treba i štene preživi, već mu je ponuđen dom u Kanadi. Tamo će o njemu brinuti žena poreklom iz Bosne i Hercegovine.

Pročitajte još:
BRUTALNO: Jedanaestogodišnjak na smrt pretukao psa!

Veterinar Bugarin je za Blic potvrdio da je posle njegove intervencije i ukazane pomoći štene živnulo, da su mu radnici sa železničke stanice u Brasini davali hrane i da se nada da će preživeti. Spasiteljka Gordana nije želela medijski da se eksponira, jer joj je kako kaže život šteneta na prvom mestu!

Ovo je idealan primer kako ujedinjeno možemo spasiti jedan život! BRAVO, BRAVO, BRAVO!

Izvor, Foto: Blic

1 KOMENTAR

  1. Bravo Petface! Vase objave su spasile mnoge zivote pa i ovom malisanu dali ste dobru sansu. Nadajmo se da ce malisa imati srecan zivot.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.