Naslovna VESTI PSI BEOGRAD: „Ja sam štene Sara i ukoliko me neko ne uzme za...

BEOGRAD: „Ja sam štene Sara i ukoliko me neko ne uzme za 7 dana vratiće me na ulicu“!

1
Štene Sara petface

Ja sam štene Sara. Imam najlepše plave oči na svetu. Moj život je počeo na ulici, ali ne želim tamo da se vratim.

Da zna da govori, štene Sara bi svoju priču započela ovako. Umesto nje, pria nam Vasilisa koja se redakciji Petface obratila za pomoć! Ukoliko Saru neko ne uzme za 7 dana, vraća se na ulicu!

Štene Sara petface

– Sa mesec ipo dana već je dovoljno propatila. Ostavljena je u kutiji ispred jedne zgrade u Beogradu, u noći u kojoj je verovatno i nama u kucama bilo hladno. Toliko joj je bilo hladno i toliko je cvilela da je probudila sve komšije. Revoltirani, hteli su da zovu šintere ali njen vapaj je probudio i jednu divnu devojku koja je odlučila da je te noći uvede u svoj stan, priča nam Vasilisa.

Pročitajte još:
SANJA: „Tata je spasio štence bačene u kutiji. Ako ih ne udomim, moraću da ih vratim u azil!

Štene Sara petface

Nakon noći u toplom, Sara je nažalost morala da se vrati na ulicu. Ovog puta, devojka koja ju je spasila, obezbedila joj je zaštićenu kućicu, hranu, vodu. Nakon povratka sa posla videla je ono što je i slutila – Saru su odveli šinteri. Čim je saznala, odmah je otišla po nju u azil. Znala je da ukoliko tamo ostane – neće preživeti!

Štene Sara petface

Štene Sara se sada nalazi u privremenom smeštaju kod jedne devojke velikog srca, ali samo do 15. februara kada ona putuje za Švajcarsku! To je toliko blizu da se bojimo da ova priča neće imati srećan kraj i da će Sara ponovo ostati na ulici! MOLIMO sve vas, dobre ljude, da to ne dozvolite, apelovala je Vasilisa.

Pročitajte još:
Gileta su vlasnici ostavili zbog SELIDBE. Sada traži vašu pomoć!

Kako nam je objasnila, Sara je sada čipovana, vakcinisana, očišćena od buva, parazita,.. Spremna za novi dom, Sara čeka nekoga ko će je maziti i voleti.

Štene Sara petface

– Iz nekog razloga, baš njoj se sreća osmehnula da preživi, verovatno zato što je neko od vas ko ovo čita njena sreća zauvek! Da li neko želi da ulepša i sebi i njoj život?, rekla je za krja našeg razgovora ova divna devojka.

Mi se pridružujemo apelu i molimo sve da šeruju priču i Sarine fotografije, jer je to najmanje što možemo da učinimo za štene koje očigledno voli život!

Svi zainteresovani udomitelji se mogu javiti na broj telefona 065 810 09 98, Biljana

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVIDEO: Spašen sa ulice, pas je toliko istraumiran da gleda samo u zid!
Sledeći tekstEMOTIVNO: Porodica je oživela svoju omiljenu fotografiju pre nego što im je pas preminuo!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime